Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Mena Songtekst: Miss Your Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Mena - Miss Your Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Miss Your Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Miss Your Love .

Origineel

I've run out of complicated theories So now I'm taking back my words and I'm preparing for the breakdown Your t-shirt's lost its smell of you and the bathroom's still a mess remind me why we decided this was for the best Because I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love... I know the distance is a factor but I stretch as often as I can My goal is to reach your hands anyday now Please don't blame me for trying to fix this one last time I have a hard time as it is Because I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love Don't act like you don't know me It's still me, I never changed I'll be here when you come back And I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love I miss you love...

 

Vertaling

Ik heb geen ingewikkelde theorieën Dus nu ben ik met mijn woorden terug en ik ben de voorbereiding op de afbraak Uw t-shirt's verloor de geur van je en de badkamer is nog steeds een puinhoop herinneren me waarom we besloten dit was voor de beste Omdat ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde ... Ik weet dat de afstand is een factor maar ik rek zo vaak als ik kan Mijn doel is om je handen anyday nu te bereiken Neemt u mij niet de schuld voor het proberen om dit nog een laatste keer vast Ik heb een harde tijd want het is Omdat ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Doe niet alsof je niet weet me Het is me nog steeds, heb ik nooit veranderd Ik zal hier zijn als je terugkomt En ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde Ik mis je liefde ...