Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maria mena Songtekst: take you with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maria mena - take you with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take you with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maria mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maria mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take you with me .

Origineel

November came down hard this year And I saw you standing clear of the rain Falling free but I was ready to finally come clean. Observe me, in my circus show On a thin light, as I take the rope and lose my nerve But you, you pull me back with Your hands in my hand And our feet all in line I'm ready, to take you with me To take you with me November came down hard this year And I saw you standing clear of the rain Falling free but I was ready to finally come Your hands in my hand And our feet all in line I'm ready, to take you with me To take you with me Your hands in my hand And our feet all in line I'm ready, to take you with me To take you with me

 

Vertaling

November kwam hard naar beneden dit jaar En ik zag je in de regen staan Vallen vrij, maar ik was klaar om eindelijk schoon te komen. Kijk naar mij, in mijn circus show Op een dun lichtje, als ik het touw neem en mijn zenuwen verlies Maar jij, jij trekt me terug met Jouw handen in mijn hand En onze voeten op één lijn Ik ben klaar, om je met me mee te nemen Om je met me mee te nemen November kwam hard naar beneden dit jaar En ik zag je vrij van de regen staan Vallen vrij, maar ik was klaar om eindelijk te komen Jouw handen in mijn hand En onze voeten in één lijn Ik ben klaar, om je met me mee te nemen Om je met me mee te nemen Jouw handen in mijn hand And our feet all in line Ik ben er klaar voor, om je mee te nemen Om je mee te nemen