Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Mena Songtekst: Victoria

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Mena - Victoria ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Victoria? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Victoria .

Origineel

I looked away the other day, growing up slowly Have you ever heard me laugh so easily It's cause I'm growing up slowly Oh Viktoria Me and my confidence, we are now more than friends We're growing up slowly She lives in me, whispers when I sleep She says "you're growin up slowly" Oh Viktoria [ Lyrics from: ] I have let go of my demons They let me when I sang the truth No bulges, I'm finally even I can break all my rules When I was 10, my mother changed my name She said "you're gonna grow into it" It took quite some time, but today it feels like mine I guess I grew slowly Oh Viktoria I have let go of my demons They let me when I sang the truth No bulges, I'm finally even I can break all my rules

 

Vertaling

Ik keek de andere dag, groeit langzaam Heb je ooit gehoord me aan het lachen zo gemakkelijk Het is want ik ben groeien langzaam Oh Viktoria Ik en mijn vertrouwen, we zijn nu meer dan vrienden We groeien langzaam Ze woont in mij, fluistert als ik slaap Ze zegt "je bent growin langzaam" Oh Viktoria [Lyrics from: ] Ik heb liet mijn demonen Ze lieten me toen ik zong de waarheid Nee uitstulpingen, ik ben uiteindelijk zelfs Ik kan breken al mijn regels Toen ik 10 was, mijn moeder veranderde mijn naam Ze zei "je gaat groeien tot het" Het duurde geruime tijd, maar vandaag voelt het als de mijne Ik denk dat ik groeide langzaam Oh Viktoria Ik heb liet mijn demonen Ze lieten me toen ik zong de waarheid Nee uitstulpingen, ik ben uiteindelijk zelfs Ik kan breken al mijn regels