Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maria Mena Songtekst: You're Scaring Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maria Mena - You're Scaring Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You're Scaring Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maria Mena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maria Mena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You're Scaring Me .

Origineel

Ungrateful heart, No one's taught you how to love And I wouldn't know where to start Your big blue eyes have seen all of me Now I can't deceive, even with the more persuasive little lies You're scaring me, I wanna go home I can't believe I'm saying this but leave me alone You know too much I need to get away I'm doing you a favour, maybe you'll thank me one day What a coward I am All my life's been spent inside here You're my one chance to take a stand But I couldn't take the pain If I decided to let you in I risked someone meeting me again It's scaring me, I wanna go home I can't believe I am saying this but leave me alone You know too much I need to get away I'm doing you a favour, maybe you'll thank me one day You're scaring me, I wanna go home I can't believe I am saying this but leave me alone You know too much I need to get away I'm doing you a favour, maybe you'll thank me one day One day One day

 

Vertaling

Ondankbaar hart Niemand leerde hoe je de liefde En ik zou niet weten waar te beginnen Uw grote blauwe ogen hebben allemaal van mij gezien Nu kan ik niet, bedriegen, zelfs met de overtuigender kleine leugens Je maakt me bang, ik wil naar huis Ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar laat me met rust Je weet te veel ik nodig om weg te komen Ik doe u een gunst, misschien zult u bedanken me een dag Wat een lafaard ben ik Mijn hele leven is al besteed binnen hier Je bent mijn enige kans om een standpunt in te nemen Maar ik kon nemen de pijn Als ik besloten om u verhuurd Ik waagde me weer iemand vergadering Het maakt me bang, ik wil naar huis Ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar laat me met rust Je weet te veel ik nodig om weg te komen Ik doe u een gunst, misschien zult u bedanken me een dag Je maakt me bang, ik wil naar huis Ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar laat me met rust Je weet te veel ik nodig om weg te komen Ik doe u een gunst, misschien zult u bedanken me een dag Eens Eens