Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maria muldaur Songtekst: rockin' chair

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maria muldaur - rockin' chair ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rockin' chair? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maria muldaur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maria muldaur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rockin' chair .

Origineel

Old rockin' chair's got me, my cane by my side Fetch me that gin, son, 'fore I tan your hide Can't get from this cabin, goin' nowhere Just set me here grabbin' at the flies round this rockin' chair My dear old aunt Harriet, in Heaven she be Send me sweet chariot, for the end of the trouble I see Old rockin' chair gets it, Judgement Day is here Chained to my rockin' chair Old rockin' chair's got me, son, (Rocking chair got you, father) My cane by my side, (Yes, your cane by your side) Now fetch me a little gin, son (Ain't got no gin, father) What? 'fore I tan your hide, now, (You're gonna tan my hide) You know, I can't get from this old cabin (What cabin? joking) I ain't goin' nowhere (Why ain't you goin' nowhere?) Just sittin' me here grabbin' (Grabbin') At the flies round this old rockin' chair (Rockin' chair) Now you remember dear old aunt Harriet, (Aunt Harriet) How long in Heaven she be? (She's up in Heaven) Send me down, send me down sweet (Sweet chariot) chariot End of this trouble I see (I see, Daddy) Old rockin' chair gets it, son (Rocking chair get it, father) Judgement Day is here, too (Your Judgement Day is here) Chained to my rockin', old rockin' chair

 

Vertaling

Oude schommelstoel heeft me, mijn stok aan mijn zijde Haal me die jenever, zoon, voordat ik je huid zal bruinen Ik kan niet weg uit deze hut, ik ga nergens heen Zet me hier maar neer, grijpend naar de vliegen rond deze schommelstoel. Mijn lieve oude tante Harriet, in de hemel zij is Stuur me een wagen, voor het einde van de problemen die ik zie Oude schommelstoel krijgt het, de dag des oordeels is hier Geketend aan mijn schommelstoel Oude schommelstoel heeft me, zoon, (Schommelstoel heeft u, vader) Mijn wandelstok naast mijn zijde, (Ja, je wandelstok naast je zijde) Haal nu wat gin voor me, zoon. (Ik heb geen gin, vader) Wat? Voordat ik je huid ga looien, nu. (Je gaat mijn huid looien) Weet je, ik kan niet weg uit deze oude hut. Welke hut? Grapje. Ik ga nergens heen. Waarom ga je nergens heen? Ik zit hier gewoon te graaien. At the flies round this old rockin' chair (Schommelstoel) Nu herinner je lieve oude tante Harriet. How long in Heaven she be? (She's up in Heaven) Send me down, send me down sweet (Sweet chariot) chariot End of this trouble I see (Ik zie, papa) Old rockin' chair gets it, son (Schommelstoel krijgt het, vader) Dag des oordeels is hier ook (Je dag des oordeels is hier) Geketend aan mijn rockin', oude rockin' stoel