Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maria rita Songtekst: agora só falta você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maria rita - agora só falta você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van agora só falta você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maria rita! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maria rita en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals agora só falta você .

Origineel

Um belo dia resolvi mudar. E fazer tudo o que eu queria fazer. Me libertei daquela vida vulgar. Que eu levava estando junto a você. E em tudo o que eu faço. Existe um porque. Eu sei que eu nasci,. Sei que eu nasci pra saber,. Pra saber o que. E fui andando sem pensar em mudar. E sem ligar para o que me aconteceu. Um belo dia vou lhe telefonar. Pra lhe dizer que aquele sonho cresceu. No ar que eu respiro. Eu sinto o prazer de ser quem eu sou,. De estar onde estou. Agora só falta você,. Agora só falta você. Agora só falta você,. Agora só falta

 

Vertaling

Op een mooie dag besloot ik te veranderen. En alles doen wat ik wilde doen. Ik heb mezelf bevrijd van dat vulgaire leven. Dat ik het leuk vond om bij jou te zijn. En in alles wat ik doe. Daar is een reden voor. Ik weet dat ik geboren ben. Ik weet dat ik geboren ben om het te weten. Om wat te weten. En ik ging door zonder te denken aan veranderen. En zonder te geven om wat er met mij gebeurde. Op een dag bel ik je. Ik zal je vertellen dat aquela sonho cresceu. In de lucht die ik inadem. Ik voel het plezier om te zijn wie ik ben. Om te zijn waar ik ben. Het enige dat nu nog ontbreekt ben jij. Het enige dat nu nog ontbreekt ben jij. Het enige dat nu nog ontbreekt ben jij. Het enige dat nu nog ontbreekt is