Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maria rita Songtekst: minha alma (a paz que eu não quero)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maria rita - minha alma (a paz que eu não quero) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van minha alma (a paz que eu não quero)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maria rita! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maria rita en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals minha alma (a paz que eu não quero) .

Origineel

a minha alma tá armada. e apontada para a cara do sossego. pois paz sem voz, paz sem voz. não é paz, é medo. às vezes eu falo com a vida. às vezes ela quem diz. qual a paz que eu não quero conservar. pra tentar ser feliz. as grades do condomínio. são pra trazer proteção. mas também trazem a dúvida. se é você que está nessa prisão. me abraça e me dê um beijo. faça um filho comigo. mas não me deixe sentar numa poltrona. num dia de domingo. procurando novas drogas de aluguel. nesse vídeo coagido. é pela paz que eu não quero seguir. admitindo

 

Vertaling

mijn ziel is gewapend. en gericht op het gezicht van vrede. want vrede zonder stem, vrede zonder stem. het is geen vrede, het is angst. soms praat ik met het leven. soms vertelt het me. welke vrede ik niet wil bewaren. om te proberen gelukkig te zijn. de tralies van het flatgebouw. ze zijn bedoeld om bescherming te brengen. maar ze brengen ook twijfel. als jij degene bent die in deze gevangenis zit. omhels me en geef me een kus. maak een zoon met me. maar laat me niet in een leunstoel zitten. op een zondag dag. op zoek naar nieuwe huur drugs. in deze gedwongen video. het is voor vrede die ik niet wil volgen. toegeven