Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maria rita Songtekst: pra matar meu coração

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maria rita - pra matar meu coração ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pra matar meu coração? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maria rita! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maria rita en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pra matar meu coração .

Origineel

Olha quem chegou. Pra matar meu coração. Que não imaginou sair do chão. Hipnotizou,. Me lançou no seu olhar. Fez tudo pra matar meu coração. Não acreditou. Não me ligou e foi sambar. Diga espelho meu. Porquê que eu não sei sambar

 

Vertaling

Kijk eens wie hier is. Om mijn hart te doden. Die zich niet voorstelde de grond te verlaten. Hipnotizou,. Hij gooide me in zijn ogen. Je deed alles om mijn hart te doden. Je geloofde me niet. Je hebt me niet gebeld en je bent gaan dansen. Vertel me, spiegel. Waarom kan ik niet samba