Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maria rita Songtekst: trajetória

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maria rita - trajetória ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trajetória? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maria rita! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maria rita en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trajetória .

Origineel

Não perca tempo assim contando história. Pra que forçar tanto a memória. Pra dizer. Que a triste hora do fim se faz notória. E continuar a trajetória. É retroceder. Não há no mundo lei. Que possa condenar. Alguém que a um outro alguém. Deixou de amar. Eu já me preparei. Parei para pensar. E vi que é bem melhor não perguntar. Por que é que tem que ser assim?. Ninguém jamais pôde mudar. Recebe menos quem mais tem pra dar. E agora queira dar licença. Que eu já vou. Deixa assim, por favor. Não ligue se acaso o meu pranto rolar. Tudo bem. Me deseje só felicidade. Vamos manter a amizade. Mas não me queira só por pena. Nem me crie mais problemas. Nem perca tempo assim. Contando história. Pra que forçar tanto a memória. Pra dizer. A triste hora do fim se faz notória. E continuar a trajetória. É retroceder. Não há no mundo lei. Que possa condenar. Alguém que a um outro alguém. Deixou de amar. Eu já me preparei. Parei para pensar. E vi que é bem melhor não perguntar. Por que é que tem que ser assim?. Ninguém jamais pôde mudar. Recebe menos quem mais tem pra dar. E agora queira dar licença. Que eu já vou. Deixa assim, por favor. Não ligue se acaso o meu pranto rolar. Tudo bem. Me deseje só felicidade. Vamos manter a amizade. Mas não me queira só por pena. Não me queira só por pena. Não me queira só por pena.

 

Vertaling

Verspil geen tijd met dat soort verhalen. Waarom je geheugen zo forceren. Om te zeggen. dat de droevige tijd van het einde duidelijk is. En om het traject voort te zetten Is achteruit gaan. Er is geen wet in de wereld Dat kan veroordelen. Iemand die aan iemand anders Is gestopt met liefhebben. Ik heb me voorbereid. Ik ben gestopt om na te denken. En ik heb gezien dat het veel beter is om het niet te vragen. Waarom moet het zo zijn? Niemand kan ooit veranderen. Hoe minder je krijgt, hoe meer je te geven hebt. En als je me nu wilt excuseren. Ik kom er zo aan. Laat het zo, alsjeblieft. Vind je het niet erg als ik huil. Het is al goed. Wens me gewoon geluk. Laten we vriendschap houden. Maar wil me niet alleen uit medelijden. Maak niet nog meer problemen voor me. Verspil zelfs geen tijd op deze manier. Verhalen vertellen. Waarom je geheugen zo forceren. Om te zeggen. De droevige tijd van het einde maakt zich bekend. En om het traject voort te zetten Is achteruit gaan. Er is geen wet in de wereld Dat kan veroordelen Iemand die aan iemand anders Is gestopt met liefhebben. Ik heb me voorbereid. Ik ben gestopt om na te denken. En ik heb gezien dat het veel beter is om het niet te vragen. Waarom moet het zo zijn? Niemand kan ooit veranderen. Hoe minder je krijgt, hoe meer je te geven hebt. En als je me nu wilt excuseren. Ik kom er zo aan. Laat het zo, alsjeblieft. Vind je het niet erg als ik huil. Het is al goed. Wens me gewoon geluk. Laten we vriendschap houden. Maar wil me niet alleen uit medelijden. Wil je me niet alleen uit medelijden. Wil je me niet alleen uit medelijden.