Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mariah carey Songtekst: after tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mariah carey - after tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van after tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mariah carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mariah carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals after tonight .

Origineel

I look at you looking at me Feels like a feeling meant to be And as your body moves with mine It's like I'm lifted out of time And time again Patiently I've waited For this moment to arrive After tonight Will you remember How sweet and tenderly You reached for me And pulled me closer After you go Will you return to love me After tonight begins to fade I feel your touch caressing me This feeling's all I'll ever need With every kiss from your sweet lips It's like I'm drifting out of time Alone will tell If you feel the way I feel When I look in your eyes After tonight (after tonight) Will you remember How sweet and tenderly You reached for me and pulled-me closer After you go (after you go) Will you return to love me After the night becomes the day Time And time and time again So patiently I've waited For this moment to arrive After tonight Will you remember How sweet and tenderly You reached for me And pulled me closer After you go Baby will you return to love me After the night becomes the day After tonight begins to fade

 

Vertaling

Ik kijk naar jou terwijl je naar mij kijkt Het voelt als een gevoel dat voorbestemd is En als je lichaam met het mijne beweegt Het is alsof ik uit de tijd word getild En de tijd weer Geduldig heb ik gewacht Op dit moment Na vanavond Zal jij je herinneren Hoe lief en teder Je naar me reikte En me dichterbij trok Als je weg bent Zal je terugkeren om van me te houden Nadat vanavond begint te vervagen Ik voel je aanraking die me streelt Dit gevoel is alles wat ik ooit nodig zal hebben Met elke kus van je zoete lippen Het is alsof ik uit de tijd drijf Alone will tell Of jij je voelt zoals ik me voel Als ik in je ogen kijk Na vanavond (na vanavond) Zal je je herinneren Hoe lief en teder Je naar me reikte en me dichterbij trok Nadat je gaat (nadat je gaat) Zal je terugkeren om van me te houden Nadat de nacht de dag wordt Tijd En keer op keer Zo geduldig heb ik gewacht Op dit moment Na vannacht Zal jij je herinneren Hoe lief en teder Je naar me reikte En me dichterbij trok Nadat je bent gegaan Schatje, kom je terug om van me te houden Nadat de nacht de dag wordt Nadat vanavond begint te vervagen