Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mariah Carey Songtekst: AIways Be My Baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mariah Carey - AIways Be My Baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van AIways Be My Baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mariah Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mariah Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals AIways Be My Baby .

Origineel

We were as one For a moment in time And it seemed everlasting That you would always be mine Now you want to be free So I'll let you fly 'Cause I know in my heart Our love will never die You'll always be a part of me I'm part of you indefinitely Boy don't you know you can't escape me Ooh darling 'cause you'll always be my baby And we'll linger on Time can't erase a feeling this strong No way you're ever gonna shake me Oh darling, 'cause you'll always be my baby I ain't gonna cry And I won't beg you to stay If you're determined to leave boy I will not stand in your way But inevitably, you'll be back again 'Cause you know in your heart babe Our love will never end You'll always be a part of me I'm part of you indefinitely Boy don't you know you can't escape me Ooh darling 'cause you'll always be my baby And we'll linger on Time can't erase a feeling this strong No way you're ever gonna shake me Oh darling, 'cause you'll always be my baby I know that you'll be back boy When your days and your nights get a little bit colder I know that you'll be right back baby Oh baby believe me it's only a matter of time You'll always be a part of me I'm part of you indefinitely Boy don't you know you can't escape me Ooh darling 'cause you'll always be my baby And we'll linger on Time can't erase a feeling this strong No way you're ever gonna shake me Oh darling, 'cause you'll always be my baby You and I will always be No way your never gonna shake me No way your ever gonna shake me You and I will always be No matta what you do baby

 

Vertaling

We waren als een Voor een moment in de tijd En het leek eeuwig Dat zou je altijd de mijne Nu wil je vrij zijn Dus ik laat je vliegen 'Want ik weet in mijn hart Onze liefde zal nooit sterven Je zal altijd een deel van mij Ik ben een deel van je voor onbepaalde tijd Jongen je niet weet dat je kunt me toch niet ontsnappen Ooh schat 'want je zal altijd mijn baby En we hangen op Niet kan uitwissen deze sterke gevoelens No way dat je ooit gaat me te schudden Oh darling, 'want je zal altijd mijn baby Ik ga niet huilen is En ik zal niet smeek je om te blijven Als je vastbesloten om jongen te verlaten Ik zal niet in de weg staan Maar dat is onvermijdelijk, zult u weer terug 'Want je weet in je hart babe Onze liefde zal nooit eindigen Je zal altijd een deel van mij Ik ben een deel van je voor onbepaalde tijd Jongen je niet weet dat je kunt me toch niet ontsnappen Ooh schat 'want je zal altijd mijn baby En we hangen op Niet kan uitwissen deze sterke gevoelens No way dat je ooit gaat me te schudden Oh darling, 'want je zal altijd mijn baby Ik weet dat je terug jongen Bijuw dagen en uw nachten en krijg een beetje kouder Ik weet dat je terug baby Oh baby geloof me het is slechts een kwestie van tijd Je zal altijd een deel van mij Ik ben een deel van je voor onbepaalde tijd Jongen je niet weet dat je kunt me toch niet ontsnappen Ooh schat 'want je zal altijd mijn baby En we hangen op Niet kan uitwissen deze sterke gevoelens No way dat je ooit gaat me te schudden Oh darling, 'want je zal altijd mijn baby U en ik zal altijd Geen enkele wijze uw never gonna shake me Geen enkele wijze uw ooit gaat me te schudden U en ik zal altijd Geen matta wat je doet baby