Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mariah Carey Songtekst: All My Life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mariah Carey - All My Life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van All My Life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mariah Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mariah Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals All My Life .

Origineel

I've been waiting for someone to come into my life Who will bring me joy and give me pleasure I have taken chances on romances once or twice And I found that in my heart it's you I treasure You and only you can make me feel the way I do You and only you can make it better You and only you can do the freaky things you do And I'm so into you and that's forever and ever All my life My love's been waiting for you All my life My heart's been waiting too All my life… I've been wishing on a star I've been praying on my knees I've got some sly and sexy tricks to show you Most of all I'll give you anything boy that you need To keep you right here by my side I know you I'll show you You and only you can make me feel the way I do You and only you can make it better You and only you can do the freaky things you do And I'm so into you and that's forever and ever All my life My love's been waiting for you My heart's been waiting too Don't you know I need you And adore you All my life I'll give to only you

 

Vertaling

Ik heb gewacht tot iemand in mijn leven gekomen Wie zal mij vreugde en geef mij een genoegen Ik heb kennis genomen kans op romances of twee keer En ik vond dat in mijn hart dat ik je schat Jij en alleen jij kan me het gevoel dat de manier waarop ik Jij en alleen jij kan het beter maken Jij en alleen jij kan doen freaky dingen die je doet En ik ben zo in je en dat is voor eeuwig en altijd Heel mijn leven Mijn liefde is al voor u klaar Heel mijn leven Mijn hart is veel te wachten Mijn hele leven ... Ik heb willen op een ster Ik bid op mijn knieën Ik heb een paar sluwe trucs en sexy te laten zien De meeste van alles wat ik geef je alles wat je nodig hebt jongen die Om ervoor te zorgen dat u hier door mijn kant Ik weet dat je Ik zal je laten zien Jij en alleen jij kan me het gevoel dat de manier waarop ik Jij en alleen jij kan het beter maken Jij en alleen jij kan doen freaky dingen die je doet En ik ben zo in je en dat is voor eeuwig en altijd Heel mijn leven Mijn liefde is al voor u klaar Mijn hart is veel te wachten Weet je niet dat ik je nodig heb En aanbid je Al mijnleven Ik zal u geven tot enige