Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mariah Carey Songtekst: Beautiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mariah Carey - Beautiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beautiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mariah Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mariah Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beautiful .

Origineel

You're beautiful You're beautiful Hop on the back of my bike Let the good wind blow through your hair With an ass like that And a smile so bright Oh, you're killing me You know it ain't fair Ride on Through the middle of the night Let the moonlight kiss your skin When you dance like that Your jeans so tight Oh, you're killing me Baby, do it again You're beautiful And your mind is fucking beautiful And I can't pretend that That doesn't mean a thing to me, to me You're beautiful Good lord, you're fucking beautiful And I can't pretend that That doesn't mean a thing to me, to me I like when you run red lights Don't stop 'til you thrill me Oh, how you thrill me Always in control How you do it, I don't know But I don't care Take me anywhere 'Cause it's beautiful Ooh, you make me feel undressable And I can't pretend That doesn't mean a thing to me, to me Oh, you're beautiful And your mind is fucking beautiful And I can't pretend that That doesn't mean a thing to me, to me Yes, you're beautiful Good lord, you're fucking beautiful And I can't pretend That doesn't mean a thing to me, to me You're beautiful You know that you're beautiful You're beautiful

 

Vertaling

Je bent mooi Je bent mooi Hop op de achterkant van mijn fiets Laat de goede wind door je haren Met een ezel als dat En een glimlach zo helder Oh, je vermoordt me Je weet dat het niet eerlijk Ride on Door het midden van de nacht Laat het maanlicht kus je huid Wanneer je danst als dat Je jeans zo strak Oh, je vermoordt me Baby, doe het opnieuw Je bent mooi En je geest is fucking mooi En ik kan niet doen alsof Dat betekent niet dat een ding voor mij, voor mij Je bent mooi Goede God, je bent verdomme mooi En ik kan niet doen alsof Dat betekent niet dat een ding voor mij, voor mij Ik vind als je rode lichten draaien Niet stoppen 'til je me sensatie Oh, hoe je me sensatie Altijd in controle Hoe je het doet, weet ik niet Maar kan me niet schelen Overal te gebruiken Want het is mooi Ooh, je maakt me voel undressable En ik kan niet doen alsof Dat betekent niet dat een ding voor mij, voor mij Oh, je bent mooi En je geest is fucking mooi En ik kan niet doen alsofdat Dat betekent niet dat een ding voor mij, voor mij Ja, je bent mooi Goede God, je bent verdomme mooi En ik kan niet doen alsof Dat betekent niet dat een ding voor mij, voor mij Je bent mooi Je weet dat je mooi bent Je bent mooi