Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mariah carey Songtekst: can't take that away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mariah carey - can't take that away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can't take that away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mariah carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mariah carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can't take that away .

Origineel

They can say anything they want to say. Try to bring me down. But I will not allow. Anyone to succeed. Hanging clouds over me. And they can try hard to make me feel. That I don't matter at all. But I refuse to falter. In what I believe. Or lose faith in my dreams. 'cause there's a light in me. That shines brightly. They can try. But they can't take that away from me. From me. They can do anything they want to you. Lf you let them in. But they won't ever win. If you cling to your pride. And just push them aside see. I have learned there's an inner peace I own. Something in my soul. That they cannot possess. So I won't be afraid. And darkness will fade. 'cause there's a light in me. That shines brightly. They can try. But they can't take that away from me. No they can't take this precious love. L'll always have inside me. Certainly the lord will guide me. Where I need to go. They can say anything they want to say. Try to break me down. But 1 won't face the ground. I will rise steadily. Sailing out of their reach. Oh lord they do try hard to make me feel. That I don't matter at all. But I refuse to falter. In what I believe. Or lose faith in my dreams. 'cause there's a light in me that shines brightly. They can try. But they can't take that away from me

 

Vertaling

Ze kunnen alles zeggen wat ze willen. Proberen om me naar beneden te halen. Maar ik zal niet toestaan. Iedereen te laten slagen. Wolken boven mij hangen. En ze kunnen hun best doen om me te laten voelen. Dat ik er helemaal niet toe doe. Maar ik weiger te wankelen. In wat ik geloof. Of het geloof in mijn dromen te verliezen. Want er is een licht in mij. Dat helder schijnt. Ze kunnen het proberen. Maar ze kunnen dat niet van me afnemen. Van mij. Ze kunnen met je doen wat ze willen. Als je ze binnenlaat. Maar ze zullen nooit winnen. Als je je vastklampt aan je trots. En ze gewoon opzij duwt, zie je. Ik heb geleerd dat er een innerlijke vrede is die ik bezit. Iets in mijn ziel. Dat zij niet kunnen bezitten. Dus ik zal niet bang zijn. En duisternis zal vervagen. Want er is een licht in mij. Dat helder schijnt. Ze kunnen het proberen. Maar dat kunnen ze me niet afnemen. Nee, ze kunnen deze kostbare liefde niet afnemen. Die ik altijd in me zal hebben. Zeker zal de Heer mij leiden. Waar ik heen moet. Ze kunnen zeggen wat ze willen. Proberen me af te breken. Maar ik zal niet met mijn gezicht naar de grond gaan. Ik zal gestaag stijgen. Buiten hun bereik zeilend. Oh heer ze doen hun best om me te laten voelen. Dat ik er helemaal niet toe doe. Maar ik weiger te wankelen. In wat ik geloof. Of het geloof in mijn dromen te verliezen. Want er is een licht in mij dat helder schijnt. Ze kunnen het proberen. Maar ze kunnen dat niet van me afnemen