Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mariah Carey Songtekst: Do You Think Of Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mariah Carey - Do You Think Of Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Do You Think Of Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mariah Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mariah Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Do You Think Of Me .

Origineel

I wonder if you think of me Somewhere in the shadows of your mind, oo Although our love could never be I found I think about you all the time, oo baby Verse 2: Am I in your fantasies The way you always wander into mine, oo Are you longing endlessly Just like me deep inside, oh baby baby Chorus: When the nights are dark and cold Do you think of me? Do you think of me? And when you`re lying all alone Do you think of me? Do you think of me? When you feel the touch of another love Do you think of me? Do you think of me? Am I the one you`re dreaming of? Do you think of me? Do you think of me? Verse 3: I picture you embracing me We drift away and leave the world behind, baby But it`s only make-believe Love can be so unkind, oh baby baby baby

 

Vertaling

Ik vraag me af als je denkt van mij Ergens in de schaduw van je geest, oo Hoewel onze liefde nooit kan worden Ik vond dat ik over je denk de hele tijd, oo baby Vers 2: Ben ik in uw fantasieën De manier waarop je altijd wandelt in de mijne, oo Bent u eindeloos verlangen Net als ik diep van binnen, oh baby baby Chorus: Wanneer de nachten zijn donker en koud Denkt u dat van mij? Denkt u dat van mij? En als je `liegt helemaal alleen Denkt u dat van mij? Denkt u dat van mij? Wanneer je voelt de aanraking van een andere liefde Denkt u dat van mij? Denkt u dat van mij? Ben ik degene die u `re dromen? Denkt u dat van mij? Denkt u dat van mij? Vers 3: Ik foto die je omarmen me We drift weg en laat de wereld achter, baby Maar `s alleen make-geloof Liefde kan zo onaardig, oh baby baby baby