Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mariah Carey Songtekst: I Wanna No What Love Is

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mariah Carey - I Wanna No What Love Is ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Wanna No What Love Is? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mariah Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mariah Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Wanna No What Love Is .

Origineel

I gotta take a little time a little time to think things over I better read between the lines in case I need it when I'm colder In my life there's been heartache and pain I don't know if i can face it again Can't stop now, I traveled so far to change this lonely life I want to know what love is I want you to show me I want to feel what love is I know you can show me Gonna take a little time a little time to look around me I've got nowhere left to hide it looks like love has finally found me In my life, there's been heartache and pain I don't know if I can face it again Can't stop now, I've traveled so far to change this lonely life I want to know what love is I want you to show me I wanna feel what love is I know you can show me Show me I wanna know, know I wanna know what love is I want you to show me I wanna feel what love is and I know you can show me I want to know what love is let's talk about love I want you to show me

 

Vertaling

Ik moet een beetje tijd een beetje tijd om na te denken Ik beter tussen de regels lezen in het geval ik het nodig heb als ik kouder In mijn leven er is al hartzeer en pijn Ik weet niet of ik het weer kan zien Kan nu niet stoppen, bezocht ik tot nu toe om deze eenzame leven te veranderen Ik wil weten wat liefde is Ik wil dat je me zien Ik wil voelen wat liefde is Ik weet dat je me zien Ga een beetje tijd een beetje tijd om te kijken om me heen Ik heb nergens meer te verbergen het lijkt erop dat de liefde heeft eindelijkvond mij In mijn leven, er is verdriet en pijn Ik weet niet of ik het weer kan zien Kan nu niet stoppen, heb ik tot nu toe reisde om deze eenzame leven te veranderen Ik wil weten wat liefde is Ik wil dat je me zien Ik wil voelen wat liefde is Ik weet dat je me zien Toon mij Ik wil weten, weten Ik wil weten wat liefde is Ik wil dat je me zien Ik wil voelen wat liefde is en ik weet dat je me kunt laten zien Ik wil weten wat liefde is laten we praten over de liefde Ik wil dat je me zien