Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mariah Carey Songtekst: I Want To Know Wath Love Is

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mariah Carey - I Want To Know Wath Love Is ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Want To Know Wath Love Is? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mariah Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mariah Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Want To Know Wath Love Is .

Origineel

I've gotta take a little time. A little time to think things over, I better read between the lines. In case I need it when I'm colder In my life there's been heartache and pain, I don't know if I can face it again, can't stop now, I've travelled so far to change this lonely life... CHORUS: I wanna know what love is! I want you to show me! I wanna feel what love is! I know you can show me! gonna take a little time. (take a little time) A little time to look around me, I've got nowhere left to hide. (nowhere left to hide) It looks like love has finally found me.. In my life there's been heartache and pain, I don't know if I can face it again, I can't stop now, I've travelled so far to change this lonely life... Repeat: CHORUS x3 till fade

 

Vertaling

Ik moet een beetje tijd in beslag nemen. Een weinig tijd om na te denken over dingen, Ik kan beter tussen de regels lezen. In het geval ik het nodig heb als ik ben kouder In mijn leven is er verdriet en pijn, Ik weet niet of ik hem weer kan face it, kan nu niet stoppen, Ik heb tot nu toe reisden naar dit eenzame leven te veranderen ... CHORUS: Ik wil weten wat liefde is! Ik wil dat je om me te tonen! Ik wil voelen wat liefde is! Ik weet dat je me kunt laten zien! ga een beetje tijd in beslag nemen. (Een tijdje duren) Een weinig tijd om om me heen kijk, Ik heb nergens meer te verbergen. (Nergens meer te verbergen) Het lijkt erop dat de liefde heeft eindelijk gevonden ik .. In mijn leven is er verdriet en pijn, Ik weet niet of ik hem weer kan face it, Ik kan nu niet stoppen, Ik heb tot nu toe reisden naar dit eenzame leven te veranderen ... Herhaal: CHORUS x3 tot fade