Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mariah Carey Songtekst: It's Like That

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mariah Carey - It's Like That ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van It's Like That? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mariah Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mariah Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals It's Like That .

Origineel

[Jermaine Dupri] This is the point when I need everybody get to the dance floor It's like that y'all (that y'all), that y'all (that y'all) Tha tha tha tha, I like that y'all (that y'all) It's like that y'all (that y'all), that y'all (that y'all) It's like tha tha tha tha, I like that y'all (that y'all) (MC) [Mariah] I came to have a party Open off the Bacardi Feeling so hot tamale Boy, I know you watchin' me so what's it gonna be Purple taking me higher I'm lifted and I like it Boy, you got me inspired Baby, come and get it if you're really feeling me Cause it's my night No stress, no fights I'm leaving it all behind No tears, no time to cry Just making the most of life [chorus] Everybody is livin' it up All the fellas keep lookin' at us cause Me and my girls on the floor like, what While the DJ keeps on spinning the cut It's like that y'all (that y'all), that y'all (that y'all) It's like tha tha tha tha, I like that y'all (that y'all) It's like that y'all (that y'all), that y'all (that y'all) It's like tha tha tha tha, I like that y'all (that y'all) You like this and you know it Caution, it's so explosive Them chickens is ash and I'm lotion Baby, come and get it let me give you what you need It's a special occasion Mimi's emancipation A cause for celebration I ain't gonna let nobody's drama bother me 'Cause it's my night No stress, no fights I'm leaving it all behind No tears (no tears), no time to cry Just making the most of life [chorus] Everybody is livin' it up (ooh) All the fellas keep lookin' at us 'cause (lookin' at us) Me and my girls on the floor like, what (ooh) While the DJ keeps on spinning the cut It's like that y'all (that y'all), that y'all (that y'all) It's like tha tha tha tha, I like that y'all (that y'all) It's like that y'all (that y'all), that y'all (that y'all) It's like tha tha tha tha, I like that y'all (that y'all) 'Cause it's my night (it's my, it's my night) No stress, no fights I'm leaving it all behind No tears (no tears), no time to cry Baby, I'm making the most of life [chorus] Everybody is livin' it up (I said everybody) All the fellas keep lookin' at us cause (lookin' at us) Me and my girls on the floor like, what While the DJ keeps on spinning the cut It's like that y'all (that y'all), that y'all (that y'all) It's like tha tha tha tha, I like that y'all (that y'all) It's like that y'all (that y'all), that y'all (that y'all) It's like tha tha tha tha, I like that y'all (that y'all) This is my night [Fatman Scoop] Let's go now (what), let's go now (what) Here we go now (what), here we go now (what) Let's go now (what), let's go now (what) Here we go now (what), here we go now (what) [Fatman Scoop and Mariah] Let's go now (what), let's go now (what) Here we go now (what), here we go now (what) Let's go now (what), let's go now (what) Here we go now (what), here we go now (what)

 

Vertaling

[Jermaine Dupri] Dit is het moment dat ik nodig iedereen naar de dansvloer Het is net als dat jullie (dat jullie), dat jullie (dat jullie) Tha tha tha tha, ik vind dat jullie (dat jullie) Het is net als dat jullie (dat jullie), dat jullie (dat jullie) Het is net als tha tha tha tha, ik vind dat jullie (dat y'all) (MC) [Mariah] Ik kwam tot een feestje Open buiten de Bacardi Gevoel zo Hot Tamale Jongen, ik weet dat je watchin 'me dus wat gaat het worden Paars met me hogere Ik ben opgetild en I like it Jongen, je hebt me geïnspireerd Baby, Come and get it als je echt het gevoel me Want het is mijn nacht Geen stress, geen gevechten Ik laat het allemaal achter Geen tranen, geen tijd huilen Alleen het maken van de meest van het leven [Chorus] Iedereen is livin 'it up Alle jongens houden lookin 'at ons zorgen Mij en mijn meisjes op de vloer zien, wat Terwijl de DJ blijft draaien van de snede Het is net als dat jullie (dat jullie), dat jullie (dat jullie) Het is net als tha tha tha tha, ik vind dat jullie (dat jullie) Het is net als dat jullie (dat jullie), daty'all (dat jullie) Het is net als tha tha tha tha, ik vind dat jullie (dat jullie) Je dit en je weet het Let op, het is zo explosief Ze kippen is essen en ik ben lotion Baby, Come and get it laat me geven wat je nodig hebt Het is een speciale gelegenheid Mimi's emancipatie Een reden voor een feestje Ik ga niet laat niemand drama bother me 'Want het is mijn nacht Geen stress, geen gevechten Ik laat het allemaal achter Geen tranen (geen tranen), geen tijd om te huilen Alleen het maken van de meest van het leven [Chorus] Iedereen is livin 'it up (ooh) Alle jongens houden lookin 'bij ons' oorzaak (lookin 'op ons) Mij en mijn meisjes op de vloer zien, wat (ooh) Terwijl de DJ blijft draaien van de snede Het is net als dat jullie (dat jullie), dat jullie (dat jullie) Het is net als tha tha tha tha, ik vind dat jullie (dat jullie) Het is net als dat jullie (dat jullie), dat jullie (dat jullie) Het is net als tha tha tha tha, ik vind dat jullie (dat jullie) 'Want het is mijn nacht (het is mijn, het is mijn nacht) Geen stress, geen gevechten Ik laat het allemaal achter Geen tranen (geentranen), geen tijd huilen Schatje, ik ben het optimaal benutten van het leven [Chorus] Iedereen is livin 'it up (ik zei iedereen) Alle jongens houden lookin 'bij ons veroorzaken (lookin' op ons) Mij en mijn meisjes op de vloer zien, wat Terwijl de DJ blijft draaien van de snede Het is net als dat jullie (dat jullie), dat jullie (dat jullie) Het is net als tha tha tha tha, ik vind dat jullie (dat jullie) Het is net als dat jullie (dat jullie), dat jullie (dat jullie) Het is net als tha tha tha tha, ik vind dat jullie (dat jullie) Dit is mijn nacht [Fatman Scoop] Laten we nu gaan (wat), laten we gaan nu (wat) Hier gaan we nu (wat) hier, gaan we nu (wat) Laten we nu gaan (wat), laten we gaan nu (wat) Hier gaan we nu (wat) hier, gaan we nu (wat) [Fatman Scoop en Mariah] Laten we nu gaan (wat), laten we gaan nu (wat) Hier gaan we nu (wat) hier, gaan we nu (wat) Laten we nu gaan (wat), laten we gaan nu (wat) Hier gaan we nu (wat) hier, gaan we nu (wat)