Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mariah carey Songtekst: makin' it last all night (what it do)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mariah carey - makin' it last all night (what it do) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van makin' it last all night (what it do)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mariah carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mariah carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals makin' it last all night (what it do) .

Origineel

Got me fly and sexy Something in you gets me So tingley inside Visions of us in the cut tonite And I find you so appealing Definitely feeling you. If you didn't know Boy you're the secret I've never told Betch think I'm teasin' But I ain't got no reason To deny The way I feel inside, tonight I just want to touch you Put my hands on you and love you You'll be like I want you Over and over and over and over again What it look like Me and you making last all night What it do (what it do) My heart is beating faster all the time What it look like Boy you don't even know everything that flows through my mind What it do (what it do) Oh, boy what you gonna do about it Listen I got stacks like The international house of pancakes Your man great out more robes then a lan me I make hits and I don't care about your damn hates Can't stop doing it , I just do it for the fans sake You know this man take trips to japan Tell him to try to run out away What would I land on Oh ya mia stopin'zing zang stopin' You woke up again and your chart I'm toppin' That's how I do it What must I say What must I do To show how much I think about freakin' you What must I say What must I do To show how much I think about freakin' you Tonight, I need your body (I need your body baby) Tonight, you got my time (every little second of my time) Tonight, you won't be sorry (no you won't be sorry baby) Tonight, you gon' be mine (C'mon) Betcha think I'm teasin' But I ain't got no reason To deny The way I feel inside, tonight I just want to touch you Put my hands on you and love you You'll be like I want you Over and over and over and over again What it look like Me and you making last all night What it do My heart is beating faster all the time What it look like Boy you don't even know everything that goes through my mind What it do Oh, boy what you gonna do about it What it look like Me and you making last all night What it do My heart is beating faster all the time What it look like Boy you don't even know everything that goes through my mind What it do Oh, boy what you gonna do about it

 

Vertaling

Got me fly and sexy Iets in jou raakt me So tingley inside Visioenen van ons in de cut tonite And I find you so appealing Definitely feeling you. If you didn't know Boy you're the secret I've never told Betch think I'm teasin' But I ain't got no reason To deny The way I feel inside, tonight I just want to touch you Mijn handen op je leggen en van je houden Je zult zijn zoals ik je wil Keer op keer op keer op keer Waar het op lijkt Jij en ik die het de hele nacht volhouden Wat het doet (wat het doet) Mijn hart klopt sneller de hele tijd What it look like Jongen je weet niet eens alles wat er door mijn hoofd stroomt Wat doet het?(what it do) Oh, jongen wat ga je er aan doen Luister ik heb stapels zoals Het internationale huis van pannenkoeken Your man great out more robes than a lan me I make hits and I don't care about your damn hates Ik kan er niet mee stoppen, ik doe het alleen voor de fans. Je weet dat deze man reisjes naar Japan maakt. Zeg hem dat hij moet proberen weg te lopen. Waar zou ik op landen? Oh ya mia stopin'zing zang stopin' You woke up again and your chart I'm toppin' That's how I do it Wat moet ik zeggen Wat moet ik doen Om te laten zien hoeveel ik aan je denk Wat moet ik zeggen Wat moet ik doen Om te laten zien hoeveel ik aan je denk Vanavond, heb ik je lichaam nodig (I need your body baby) Vanavond, heb je mijn tijd (elke kleine seconde van mijn tijd) Vanavond zal het je niet spijten. Vanavond, zal je van mij zijn (Kom op) Betcha think I'm teasin' But I ain't got no reason To deny The way I feel inside, tonight I just want to touch you Mijn handen op je leggen en van je houden Je zult zijn zoals ik je wil Keer op keer op keer op keer Waar het op lijkt Jij en ik die de hele nacht doorgaan Wat het doet Mijn hart klopt sneller de hele tijd Waar lijkt het op? Jongen, je weet niet eens alles wat er door mijn hoofd gaat Wat het doet Oh, jongen wat ga je er aan doen Waar het op lijkt Jij en ik maken het de hele nacht uit Wat het doet Mijn hart klopt sneller de hele tijd Waar lijkt het op? Jongen je weet niet eens alles wat er door mijn hoofd gaat What it do Oh, boy what you gonna do about it