Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mariah carey Songtekst: melt away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mariah carey - melt away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van melt away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mariah carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mariah carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals melt away .

Origineel

You come to me with a casual flow And suddenly my defenses start to go When you talk to me in that sensual tone It envelopes me and I lose my self control And baby I just melt away Fall like rain Every time I see your face I go off I just want to break it down Anytime you come around Maybe I could melt away in your arms Imagining that you're taking it slow And so tenderly 'Till the feeling overflows When you look at me I go soft and cave in And I can't conceal that I'm slowly weakening And baby I just melt away Fall like rain Every time I see your face I go off I just want to break it down Anytime you come around Maybe I could melt away in your arms You and me in a cloud of reverie Spin around inside my head unendingly Thoughts run wild as I sit and rhapsodize Pretty pictures of what I'd do if you were mine And baby I just melt away Fall like rain Every time I see your face I go off I just want to break it down Anytime you come around Maybe I could melt away in your arms

 

Vertaling

Je komt naar me toe met een nonchalante stroom En plotseling begint mijn verdediging te zakken Wanneer je tegen me praat op die sensuele toon Het omhult me en ik verlies mijn zelfbeheersing En schat ik smelt gewoon weg Ik val als regen Elke keer als ik je gezicht zie, ga ik door het lint I just want to break it down Anytime you come around Misschien kan ik wegsmelten in je armen Stel je voor dat je het rustig aan doet En zo teder 'Tot het gevoel overstroomt Als je naar me kijkt, word ik zacht en stort in En ik kan niet verbergen dat ik langzaam verzwak En schat ik smelt gewoon weg Vallen als regen Every time I see your face I go off I just want to break it down Anytime you come around Misschien kan ik wegsmelten in je armen Jij en ik in een wolk van mijmeringen draaien oneindig rond in mijn hoofd Gedachten gaan tekeer als ik zit te rapsodiëren Mooie plaatjes van wat ik zou doen als jij van mij was En schat ik smelt gewoon weg Vallen als regen Every time I see your face I go off I just want to break it down Anytime you come around Misschien kan ik wegsmelten in je armen