Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mariah Carey Songtekst: My Heart Will Go On

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mariah Carey - My Heart Will Go On ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van My Heart Will Go On? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mariah Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mariah Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals My Heart Will Go On .

Origineel

Every night in my dreams I see you, I feel you, That is how I know you go on Far across the distance And spaces between us You have come to show you go on Near, far, wherever you are I believe that the heart... Heart In Walks The Night The night is falling like an angel on your memory And we are well acquainted We are sworn enemies And the lonely beating of my heart tonight is only one more thing I gotta fight Well I think about you baby Days of heaven that... Paula DeAnda Footprints On My Heart You don't even hold me like you used to hold me And that's the way you could've made all the things you told me Yeah, yeah I remember when you told me you'd never lie to me I can't believe I trusted you I sacrificed my time... Elton John Don't go breaking my heart Don't go breaking my heart I couldn't if I tried Oh honey if I get restless Baby you're not that kind Don't go breaking my heart You take the weight off me Oh honey when you knocked on my door Oh I gave you my...

 

Vertaling

Elke nacht in mijn dromen Ik zie je ik voel je, Dat is hoe ik weet dat je op Ver over de afstand En ruimtes tussen ons U bent gekomen om te laten zien gaan op Dichtbij, ver, waar u ook bent Ik geloof dat het hart ... Hart In Walks The Night De nacht valt als een engel op je memory En we zijn goed op de hoogte We zijn gezworen vijanden En de eenzame kloppen van mijn hart vanavond is maar een ding dat ik moet vechten Nou ik denk over je baby Days of heaven dat ... Paula DeAnda voetafdrukken op mijn hart Je hoeft niet eens hou me zoals je gebruikt om me te houden En dat is de manier waarop je zou kunnen hebben gemaakt alle dingen die je vertelde me Jaaa Jaaa Ik herinner me dat je zei dat je zou nooit liegen tegen mij Ik kan niet geloven dat ik je vertrouwde Ik offerde mijn tijd ... Elton John Ga niet breekt mijn hart Ga niet breekt mijn hart Ik kon het niet als ik probeerde Oh honing als ik onrustig Baby je bent niet dat soort Ga niet breekt mijn hart Je neemt het gewicht van me af Oh honing als je klopte op mijn deur Oh ik gaf je mijn ...