Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mariah Carey Songtekst: Never Forget You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mariah Carey - Never Forget You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Never Forget You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mariah Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mariah Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Never Forget You .

Origineel

I won't see your smile And I won't hear you Laugh anymore Every night I won't see you Walk through that door 'Cause time wasn't on Your side It isn't right I can't say I love you It's too late to Tell you But I really need You to know Oh baby no, I'll never forget you I'll never let you out of my heart You will always be here with me I'll hold on to the memories, baby Baby can you hear me Wherever you May be tonight Are you near me I need you to be by my side 'Cause I never said goodbye It isn't right I should have said I love you Why didn't I just tell you God knows I need you to know Oh baby no, I'll never forget you I'll never let you out of my heart You will always be here with me I'll hold on to the memories, baby Somewhere I know you'll be with me Someday in another time Right now you're gone You just vanished away But I'll never leave you behind No, I'll never forget you I'll never let you out of my heart You will always be here with me I won't let you go, baby Never, oh Forever, Oh, no no no No baby, no baby, ooh Always, oh, no Never

 

Vertaling

Ik zal je glimlach niet zien En Ik zal u niet horen Lach meer Elke avond Ik zal je niet zien Loop door die deur Want tijd was niet op Uw kant Het is niet goed Ik kan niet zeggen dat ik van je hou Het is te laat om Vertel je Maar ik moet echt Je weet Oh baby nee, Ik zal je nooit vergeten Ik zal je nooit laten uit mijn hart Je zal altijd hier bij mij Ik zal vasthouden aan de herinneringen, baby Baby kan je me horen Waar je ook Kan vanavond Ben je in de buurt van mij Ik moet je door mijnkant Omdat ik nooit afscheid Het is niet goed Ik had moeten zeggen Ik hou van je Waarom heb ik niet gewoon vertellen God weet dat ik je moet weten Oh baby nee, ik zal je nooit vergeten Ik zal je nooit laten uit mijn hart Je zal altijd hier bij mij Ik zal vasthouden aan de herinneringen, baby Ergens Ik weet dat je bij mij Ooit in een andere tijd Nu je weg bent Je gewoon verdwenen weg Maar ik zal nooit je achterlaat Nee, ik zal je nooit vergeten Ik zal je nooit laten uit mijn hart Uzal altijd hier bij mij Ik zal je niet laten gaan, baby Nooit, oh Voor altijd, Oh, nee nee nee Geen baby, geen baby, ooh Altijd, oh, nee Nooit