Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mariah Carey Songtekst: Rainbow (Interlude)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mariah Carey - Rainbow (Interlude) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Rainbow (Interlude)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mariah Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mariah Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Rainbow (Interlude) .

Origineel

I know there is a rainbow
For me to follow
To get beyond my sorrow
Thunder precedes the sunlight
So l`ll be alright
lf I can find that
Rainbow`s end

I will be alright
lf I can find that
Rainbow`s end

 

Vertaling

Ik weet dat er een regenboog is
Voor mij om te volgen
Om over mijn verdriet heen te komen
De donder gaat het zonlicht vooraf
Dus het zal goed met me gaan
Als ik het einde van de
Regenboog kan vinden

Dus het zal goed met me gaan
Als ik het einde van de
Regenboog kan vinden