Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mariah Carey Songtekst: They Can't Take That Away From Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mariah Carey - They Can't Take That Away From Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van They Can't Take That Away From Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mariah Carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mariah Carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals They Can't Take That Away From Me .

Origineel

They can say Anything they want to say Try to bring me down But I will not allow anyone to succeed hanging clouds over me And they can try How to make me feel that I Don't matter at all But I refuse to falter in what I believe or loose faith in my dreams 'Cause there's There's a light in me That shines brightly They can try But they can't take that away from me From me They can do Anything they want to you If you let them in But they won't ever win If you cling to you pride and just push them aside See I I have learned There's an inner peace I own Something in my soul that they can not possess So I won't be afraid and the darkness will fade 'Cause there's There's light in me me That shines brightly, yes They can try But they can't take that away from me They can't take this Precious love I'll always have inside me Certainly the Lord will guide me where I need to go They can say Anything they want to say Try to bring me down But I won't face the ground I will rise steadily sailing out of their reach Although they do try How to make me feel that I Don't matter at all But I refuse to fall Tell me what I believe or loose faith in my dreams 'Cause there's a light in me That shines brightly yes

 

Vertaling

Ze kunnen zeggen Alles wat ze willen zeggen Probeer me te verlagen Maar ik zal niet toestaan dat iemand om te slagen opknoping wolken over me En ze kunnen proberen Hoe maak je me het gevoel dat ik Don't materie helemaal niet Maar ik weiger te haperen in wat ik denk of losse geloof in mijn dromen Want er Er is een licht in mij Dat schijnt fel Ze kunnen proberen Maar zij dat niet van me af kan nemen Van mij Zij kunnen Alles wat ze willen u Als je laat ze in Maar ze nooit zullen winnen Als je vastklampen aan je trots en gewoon opzij duwen ze Ik zie Ik heb geleerd Er is een innerlijke vrede die ik bezit Iets in mijn ziel dat zij niet kunnen beschikken Dus ik zal niet bang zijn en de duisternis zal verdwijnen Want er Er is licht in me me Dat schijnt fel, ja Ze kunnen proberen Maar zij dat niet van me af kan nemen Ze kunnen niet aan deze Kostbare liefde die ik altijd zal moeten in mij Zeker, de Heer zal mij leiden waar ik moet gaan Ze kunnen zeggen Alles wat ze willen zeggen Probeer me te verlagen Maar ik zal niet geconfronteerdgrond Ik zal gestaag stijgen zeilen buiten hun bereik Hoewel ze proberen Hoe maak je me het gevoel dat ik Don't materie helemaal niet Maar ik weiger te vallen Vertel me wat ik denk of losse geloof in mijn dromen Want er is een licht in mij Dat schijnt fel ja