Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mariah carey Songtekst: you got me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mariah carey - you got me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you got me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mariah carey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mariah carey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you got me .

Origineel

I get shy around you Don't know what to say I don't know what to do 'Cause you do something to me That I can't describe baby Always catch myself thinkin' 'bout The things you do There ain't no one else I got my heart set on you You really got me, baby it's true You know you got me So in love You know you got me Day dreamin' 'bout us You know you got me Starry eyed and elated You know you got me Whenever you want me baby You know you got me Hypnotized You know you got me With you on my mind You know you got me Feeling intoxicated You know you got me Whenever you want me baby Boy I'm entangled up in you These feelings I just can't elude 'Cause you're so captivating That I inadvertently Always catch myself thinkin' 'bout The things you do There ain't no one else I got my heart set on you You really got me, baby it's true You know you got me So in love You know you got me Day dreamin' 'bout us You know you got me Starry eyed and elated You know you got me Whenever you want me baby You know you got me Hypnotized You know you got me With you on my mind You know you got me Feeling intoxicated You know you got me Whenever you want me baby Said I'm insecure when I'm around you Don't know what to say or do Catching feelings boy, in spite of myself I can't think of nobody else sugar You're the star of all my dreams I just want to be your everything Boy you know you really got me Baby yeah You know you got me So in love You know you got me Day dreamin' 'bout us You know you got me Starry eyed and elated You know you got me Whenever you want me baby You know you got me Hypnotized You know you got me With you on my mind You know you got me Feeling intoxicated You know you got me Whenever you want me baby You know you got me So in love You know you got me Daydreamin' 'bout us You know you got me Starry eyed and elated You know you got me Whenever you want me baby You know you got me Hypnotized You know you got me With you on my mind You know you got me Feeling intoxicated You know you got me Whenever you want me baby Said I'm insecure when I'm around you Don't know what to say or do Catching feelings boy, in spite of myself I can't think of nobody else sugar You're the star of all my dreams I just want to be your everything Boy you know you really got me Baby

 

Vertaling

Ik word verlegen bij jou Ik weet niet wat ik moet zeggen Ik weet niet wat ik moet doen 'Omdat je iets met me doet That I can't describe baby Ik betrap mezelf er altijd op dat ik denk aan The things you do There ain't no one else I got my heart set on you Je hebt me echt, baby het is waar Je weet dat je me hebt Zo verliefd Je weet dat je me hebt Day dreamin' about us Je weet dat je me hebt Starry eyed and elated Je weet dat je me hebt Whenever you want me baby Je weet dat je me hebt Gehypnotiseerd Je weet dat je me hebt With you on my mind Je weet dat je me hebt Feeling intoxicated Je weet dat je me hebt Whenever you want me baby Jongen ik ben verstrikt in jou Deze gevoelens kan ik gewoon niet ontlopen 'Cause you're so captivating That I inadvertently Always catch myself thinkin' 'bout The things you do There ain't no one else I got my heart set on you Je hebt me echt, baby het is waar Je weet dat je me hebt Zo verliefd Je weet dat je me hebt Day dreamin' about us Je weet dat je me hebt Starry eyed and elated Je weet dat je me hebt Whenever you want me baby Je weet dat je me hebt Gehypnotiseerd Je weet dat je me hebt With you on my mind Je weet dat je me hebt Feeling intoxicated Je weet dat je me hebt Whenever you want me baby Said I'm insecure when I'm around you Weet niet wat ik moet zeggen of doen Vang gevoelens jongen, ondanks mezelf I can't think of nobody else sugar Jij bent de ster van al mijn dromen Ik wil alleen maar jouw alles zijn Jongen je weet dat je me echt hebt Baby yeah Je weet dat je me hebt Zo verliefd Je weet dat je me hebt Day dreamin' 'bout over us Je weet dat je me hebt Starry eyed and elated Je weet dat je me hebt Whenever you want me baby Je weet dat je me hebt Gehypnotiseerd Je weet dat je me hebt With you on my mind Je weet dat je me hebt Feeling intoxicated Je weet dat je me hebt Whenever you want me baby Je weet dat je me hebt So in love Je weet dat je me hebt Dagdromend over ons Je weet dat je me hebt Starry eyed and elated Je weet dat je me hebt Whenever you want me baby Je weet dat je me hebt Gehypnotiseerd Je weet dat je me hebt With you on my mind You know you got me Feeling intoxicated You know you got me Whenever you want me baby Said I'm insecure when I'm around you Weet niet wat ik moet zeggen of doen Vang gevoelens jongen, ondanks mezelf I can't think of nobody else sugar Jij bent de ster van al mijn dromen Ik wil alleen maar jouw alles zijn Jongen, je weet dat je me echt hebt Baby