Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mariana e mateus Songtekst: algeme em mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mariana e mateus - algeme em mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van algeme em mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mariana e mateus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mariana e mateus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals algeme em mim .

Origineel

Promete que nunca vai me deixar. As suas asas são enfeites. Não são feitas pra voar. Ignore seus instintos, meu amor. Mora em meu peito. Se encaixe em meu mundo. E se, e se não for pedir muito. Pro nosso amor nunca ter fim. Se algeme em mim, se algeme em mim. Quero que seja sempre assim. Se algeme em mim, se algeme em mim. Se entregar sem pensar

 

Vertaling

Beloof me dat je me nooit verlaat. Je vleugels zijn versieringen. Ze zijn niet bedoeld om te vliegen. Negeer je instincten, mijn liefste. Leef in mijn hart In mijn wereld passen. En als, en als het niet te veel gevraagd is. Want onze liefde zal nooit eindigen. Boei jezelf aan mij, boei jezelf aan mij. Ik wil dat het altijd zo blijft. Boei jezelf aan mij, boei jezelf aan mij Geef jezelf over zonder na te denken