Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mariana e mateus Songtekst: é amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mariana e mateus - é amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van é amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mariana e mateus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mariana e mateus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals é amor .

Origineel

É Amor. Quando te vi, ainda não sabia o que éra amor. vi em teu olhar sua beleza como uma flor.. Juro que senti,meu coração batendo forte assim. acho que ouvi um cupido falando pra mim.. É Amor, é amor, é amor, é.... Acho que você sentiu a mesma coisa por mim,. mas sua timides fes com que o nosso amor tivesse um. fim.. Jamais vou desistir de encontrar uma cura pra essa. dor,. e o meu coração ainda tem uma coisa que chamam de. amor.

 

Vertaling

Het is liefde. Toen ik je zag, wist ik nog niet wat liefde was. Ik zag in je ogen je schoonheid als een bloem... Ik zweer dat ik mijn hart zo hard voelde kloppen. Ik denk dat ik een cupido tegen me hoorde praten... Het is liefde, het is liefde, het is liefde, het is .... Ik denk dat je hetzelfde voor mij voelde, maar je verlegenheid maakte een einde aan onze liefde. Ik zal nooit opgeven een geneesmiddel te vinden voor deze pijn, en mijn hart heeft nog steeds dat ding dat ze liefde noemen.