Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mariana e mateus Songtekst: não me deixe aqui

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mariana e mateus - não me deixe aqui ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não me deixe aqui? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mariana e mateus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mariana e mateus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não me deixe aqui .

Origineel

Amor não me abandone, não me deixe assim. Se você for embora o que será de mim. Sem o teu carinho acho que posso até morrer. Sei que tudo que te dei foi por amor. Faria de novo pra provar quem sou. Um louco apaixonado dependente de você. Adeus é a palavra que eu não quero ouvir. Saudade é dor que eu não quero sentir. Amor não me deixe aqui, não me deixe assim. Preciso de você, amor. Amor não me deixe aqui, não me deixe assim. Preciso de você, amor. Amor não me abandone, não me deixe assim. Se você for embora o que será de mim. Sem o teu carinho acho que posso até morrer. Sei que tudo que te dei foi por amor. Faria de novo pra provar quem sou. Um louco apaixonado dependente de você. Adeus é a palavra que eu não quero ouvir. Saudade é dor que eu não quero sentir. Amor não me deixe aqui, não me deixe assim. Preciso de você, amor. Amor não me deixe aqui, não me deixe assim. Preciso de você, amor (2x)

 

Vertaling

Liefde laat me niet in de steek, laat me niet zo achter. Als je weggaat wat zal er dan van mij worden. Zonder jouw genegenheid ga ik misschien wel dood. Ik weet dat alles wat ik je gaf uit liefde was. Ik zou het weer doen om te bewijzen wie ik ben. Een verliefde gek afhankelijk van jou. Afscheid is het woord dat ik niet wil horen Verlangen is pijn die ik niet wil voelen Schatje laat me hier niet achter, laat me niet zo achter Ik heb je nodig, schatje. Baby laat me hier niet achter, laat me niet zo achter. Ik heb je nodig, schatje. Liefde verlaat me niet, verlaat me niet op deze manier. Als je weggaat wat zal er dan van mij worden. Zonder jouw genegenheid ga ik misschien wel dood. Ik weet dat alles wat ik je gaf uit liefde was. Ik zou het weer doen om te bewijzen wie ik ben. Een verliefde gek afhankelijk van jou. Afscheid is het woord dat ik niet wil horen Verlangen is pijn die ik niet wil voelen Schatje laat me hier niet achter, laat me niet zo achter Ik heb je nodig, schatje. Baby laat me hier niet achter, laat me niet zo achter. I need you, baby (2x)