Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mariana e mateus Songtekst: volta logo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mariana e mateus - volta logo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van volta logo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mariana e mateus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mariana e mateus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals volta logo .

Origineel

Se o nosso amor foi assim só ficar. Se pra você já não vai mais rolar. Se entre nós dois não existe esperança. Saiba que pra mim vai ser difícil aceitar. Um fim assim, sem ter o que falar. E eu que pensava que era pra vida inteira. Tudo o que sonhei desmoronou num segundo. Nem deu pra correr. Aquele romance era o que eu tinha no mundo. O que é que eu vou fazer?. Tô sozinho aqui procurando resposta. pro que aconteceu. Tô sentindo que a vida me deu as costas. ou então se escondeu. Volta logo pra mudar essa situação. não aguento mais. Só você pode me tirar dessa solidão. e ser feliz sem olhar pra trás

 

Vertaling

Als onze liefde zo was om te blijven. Als het voor jou niet meer gaat. Als er geen hoop is tussen ons twee. Weet dat het moeilijk voor me zal zijn om te accepteren. Een einde als dit, zonder iets te zeggen te hebben. En ik dacht dat het voor het leven was. Alles waar ik van droomde viel in een seconde in duigen. Ik kon niet eens rennen. Die romance was alles wat ik had in de wereld. Wat ga ik doen? Ik ben hier helemaal alleen op zoek naar een antwoord op wat er gebeurd is. Ik heb het gevoel dat het leven me de rug heeft toegekeerd. Of het verstopt zich. Kom snel terug om deze situatie te veranderen. Ik kan er niet meer tegen. Alleen jij kan me uit deze eenzaamheid halen en gelukkig maken zonder achterom te kijken.