Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mariana rios Songtekst: sou mais eu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mariana rios - sou mais eu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sou mais eu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mariana rios! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mariana rios en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sou mais eu .

Origineel

Hoje eu vou ser a dona da festa. eu sou vip eu sou chic. vou ficar a vontade. não me ligue, da um tempo. se quiser deixa recado. você, me dá preguiça olha para coisinha. tô bege, tô bege, tô rosa com que eu estou vendo. uma bolona reco reco e uma vara de marmelo. mil vezes pobre sai pra lá eu não te agüento. eu sou magra e glamurosa. você tá completamente!. refrão:. eu, eu sou mais eu .. eu sou mais eu, eu sou rica e poderosa. eu, eu sou mais eu .. eu sou mais eu, eu sou linda e gostosa. a fubazada fica toda com inveja. e o Deus grego tá babando nos meus pés. lá, lá la la la la

 

Vertaling

vandaag zal ik de eigenaar van het feest zijn. ik ben vip, ik ben chique. ik zal op mijn gemak zijn. bel me niet, geef me een pauze. als je wilt, laat een bericht achter. je geeft me lui, kijk naar de dingen. ik ben beige, ik ben roze met wat ik zie. een bolona reco reco en een kwee stokje. duizend keer arm, ik kan je niet uitstaan. Ik ben dun en glamoureus. je bent helemaal goed. refrein: Ik, ik ben meer mezelf... Ik ben meer mezelf, ik ben rijk en machtig. Ik, ik ben meer mezelf... Ik ben meer mezelf, ik ben mooi en heet. de fubazada wordt helemaal jaloers. en de Griekse god ligt kwijlend aan mijn voeten. daar, daar la la la la la