Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marianne faithfull Songtekst: cockleshells

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marianne faithfull - cockleshells ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cockleshells? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marianne faithfull! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marianne faithfull en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cockleshells .

Origineel

When cockleshells turn silver bells. Then will my love return to me. Then will my love return to me. Then will my love return to me. Love return to me. Love return to me. Love return. Love return. Love return to me.. In pastures green. I shall be seen. With my true love right by my side. With my true love right by my side. With my true love right by my side. Love right by my side. Love right by my side. Love right by. Love right by. Love right by my side.. When I return then you shall learn. That I shall be my true love's bride. That I shall be my true love's bride. That I shall be my true love's bride. Be my true love's bride. Be my true love's bride. Be my true love's. Be my true love's. Be my true love's bride.. When love gets old it grows cold. And then true love will fade away. And then true love will fade away. And then true love will fade away. True love fades away. True love fades away. True love fades. True love fades.

 

Vertaling

Wanneer de schelpen zilveren bellen worden. Dan zal mijn liefde naar me terugkeren. Dan zal mijn liefde naar me terugkeren. Dan zal mijn liefde naar me terugkeren. Liefde komt terug bij mij. Liefde zal tot mij terugkeren. De liefde keert terug. Liefde terug. Love return to me.. In groene weiden. Ik zal gezien worden. Met mijn ware liefde aan mijn zijde. Met mijn ware liefde aan mijn zijde. Met mijn ware liefde aan mijn zijde. Liefde aan mijn zijde. Liefde aan mijn zijde. Liefde aan mijn zijde. Liefde aan mijn zijde. Liefde aan mijn zijde... Wanneer ik terugkeer dan zul je leren. Dat ik de bruid van mijn ware liefde zal zijn. Dat ik de bruid van mijn ware liefde zal zijn. Dat ik de bruid van mijn ware liefde zal zijn. Wees de bruid van mijn ware liefde. Wees de bruid van mijn ware liefde. Wees mijn ware liefde. Wees mijn ware liefde. Wees mijn ware liefde's bruid.. Als de liefde oud wordt, wordt ze koud. En dan zal de ware liefde vervagen. En dan zal de ware liefde vervagen. En dan vervaagt de ware liefde. Ware liefde vervaagt. Ware liefde vervaagt. Ware liefde vervaagt. Ware liefde vervaagt.