Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marianne faithfull Songtekst: don't forget me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marianne faithfull - don't forget me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don't forget me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marianne faithfull! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marianne faithfull en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don't forget me .

Origineel

In the wintertime. Keep your feet warm,. Keep your clothes on. And don't forget me.. Keep the memory,. But keep your powder dry, too.. In the summer. By the pool side. While the fireflies. Are all around me,. I'll miss you when I'm lonely,. I'll miss the alimony, too.. Don't forget me, please don't forget me,. Make it easy on me just for a little while.. You know I'll think about you,. Let me know you think about me, too.. When we're older. And full of cancer. It doesn't matter now,. Come on, get happy,. 'Cause nothing lasts forever,. And I will always love you.. Don't forget me, please don't forget me,. Make it easy on me just for a little while.. You know I'll think about you,. Let me know you think about me, too.. You know I'll think about you,. Let me know you think about me, too..

 

Vertaling

In de winter. Hou je voeten warm,. Hou je kleren aan. En vergeet me niet... Hou de herinnering vast... Maar hou je kruit ook droog... In de zomer. Aan de rand van het zwembad. Terwijl de vuurvliegjes. Overal om me heen zijn... Ik zal je missen als ik eenzaam ben... Ik zal de alimentatie ook missen... Vergeet me niet, alsjeblieft, vergeet me niet... Maak het me een tijdje gemakkelijk. Je weet dat ik aan je zal denken... Laat me weten dat je ook aan mij denkt... Als we ouder zijn. En vol met kanker zitten. Het maakt nu niet uit. Kom op, word gelukkig... Want niets duurt eeuwig... En ik zal altijd van je houden... Vergeet me niet, alsjeblieft vergeet me niet... Maak het me een tijdje gemakkelijk... Je weet dat ik aan je zal denken... Laat me weten dat je ook aan mij denkt... Je weet dat ik aan je zal denken... Laat me weten dat je ook aan mij denkt...