Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marianne faithfull Songtekst: et maintenant

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marianne faithfull - et maintenant ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van et maintenant? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marianne faithfull! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marianne faithfull en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals et maintenant .

Origineel

Et maintenant, que vais-je faire. De tout le temps que sera ma vie ?. De tous ces gens qui m'indiffèrent. Maintenant que tu es parti.. Toutes les nuits, pourquoi, pour qui ?. Et ce matin qui revient pour rien.. Mon coeur qui bat, pour qui, pourquoi ?. Qui bat trop fort, trop fort.. Et maintenant, que vais-je faire ?. Vers quel néant glissera ma vie ?. Tu m'as laissé la terre entière,. Mais la terre, sans toi, c'est petit.. Vous, mes amis, soyez gentils,. Vous savez bien que l'on n'y peut rien.. Même Paris crève d'ennui,. Toutes ces rues me tuent.. Et maintenant je n'ai vraiment. Plus rien à faire..

 

Vertaling

En nu, wat ga ik doen. Van al de tijd dat mijn leven zal zijn. Van alle mensen waar ik niet om geef. Nu dat je weg bent... "Alle nachten, waarom, voor wie? En deze morgen komt dat terug voor niets... "Mijn hart dat klopt, voor wie, waarom? Te hard slaan, te hard... En nu, wat zal ik doen? "Naar welke nieuwe wereld zal mijn leven glijden? Je liet de hele wereld aan mij over. Maar de aarde, zonder jou, is klein. Jullie, mijn vrienden, wees aardig. Je weet heel goed dat we er niets aan kunnen doen. Zelfs Parijs zorgt voor verveling. Al deze straten vermoorden me. En nu heb ik echt geen Plus rien à faire..