Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marianne faithfull Songtekst: in the factory

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marianne faithfull - in the factory ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the factory? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marianne faithfull! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marianne faithfull en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the factory .

Origineel

It's hard to believe In the factory How they made you And they made me Made of ideas Made to think and feel Do you feel too much? Do you feel too real? You're so full of life What do you want with mine? How I loved you once How I loved you twice Did I have to pay Such a heavy price? How I loved you more Than my own life Just to be You and me Almost real Almost free It's hard to believe In the factory How the satin feels And the diamonds gleam How they made our eyes Made our hearts and minds How they built us to Leave it all behind Just to be You and me Almost real Almost free Just to be You and me Almost real Almost free

 

Vertaling

Het is moeilijk te geloven In de fabriek Hoe ze jou maakten En ze maakten mij Gemaakt van ideeën Gemaakt om te denken en te voelen Voel je te veel? Voel je je te echt? Je zit zo vol met leven Wat wil je met het mijne? Hoe ik ooit van je hield Hoe ik twee keer van je hield Moest ik daarvoor Zo'n zware prijs betalen? Hoe ik meer van je hield dan mijn eigen leven Alleen maar om Jij en ik Bijna echt Bijna vrij Het is moeilijk te geloven In de fabriek Hoe het satijn aanvoelt En de diamanten glinsteren Hoe ze onze ogen maakten Onze harten en geesten maakten Hoe ze ons bouwden om Het allemaal achter ons te laten Alleen om te zijn Jij en ik Bijna echt Bijna vrij Alleen maar te zijn Jij en ik Bijna echt Bijna vrij