Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marianne faithfull Songtekst: lies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marianne faithfull - lies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marianne faithfull! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marianne faithfull en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lies .

Origineel

How come you don't realise the shape you're in. Sweatin' over lies to justify the naked sin within. A spineless irritation from some time before. When more than life was cursin' through my veins.. You made me and you slayed me and you tortured me. Laughing as you lay upon our bed of bloody love — and left me.. Think about me, drink about me, I don't care,. 'Cause now I realise the shape I'm in.. If I was alive, I'd open up the gates for you,. If I'd only cried aloud, I'd still be here.. In my other life, I'm making plans for you, my dear,. So come on babe, your time is drawing near.. Across the street they're eating now and holding hands,. An image of a priest with bibles lain across his hands for me.. Don't think about me, drink about me, I don't care,. 'Cause now I realise the shape I'm in.. If I was alive, I'd open up the gates for you,. If I'd only cried aloud, I'd still be here.. In my other life, I'm making plans for you, my dear,. So come on babe, your time is drawing near.. In the house, my mother's house, the clocks have all stood still,. An empty picture frame upon a dirty window sill .. In the yard, my father's yard, a tombstone breaks in two,. Shattered by a lying snake like you..

 

Vertaling

Hoe komt het dat je niet beseft in wat voor staat je bent. Zwetend over leugens om de naakte zonde binnenin te rechtvaardigen. Een irritatie zonder ruggengraat van lang geleden. Toen er meer dan leven door mijn aderen vloeide... Je maakte me en je doodde me en je martelde me. Lachend lag je op ons bed van bloedige liefde en verliet me. Denk aan me, drink op me, het kan me niet schelen, want nu besef ik in welke toestand ik ben... Als ik nog leefde, zou ik de poorten voor je openen. Als ik hardop had gehuild, was ik nog steeds hier... In mijn andere leven, maak ik plannen voor jou, mijn liefste. Dus kom op schat, je tijd is nabij... Aan de overkant eten ze nu en houden elkaars hand vast. Een beeld van een priester met bijbels in zijn handen voor mij... Denk niet aan mij, drink op mij, het kan me niet schelen. Want nu besef ik in welke toestand ik ben... Als ik nog leefde, zou ik de poorten voor je openen. Als ik hardop had gehuild, was ik nog steeds hier... In mijn andere leven, maak ik plannen voor jou, mijn liefste. Dus kom op schat, je tijd is nabij... In het huis van mijn moeder hebben de klokken stilgestaan... Een leeg fotolijstje op een vieze vensterbank... In de tuin, mijn vaders tuin, breekt een grafsteen in tweeën... Verbrijzeld door een liggende slang als jij..