Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marianne faithfull Songtekst: the way you want me to be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marianne faithfull - the way you want me to be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the way you want me to be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marianne faithfull! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marianne faithfull en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the way you want me to be .

Origineel

I wish I could dance like Fontaine,. Floating along on a breeze,. But when you come home. And I get you alone. I wish that I could put you at ease.. I wish I could sing you a love song,. Sing about the silvery moon,. But the things that you say. When I think it's OK. Always seem to sing out of tune.. Oh, I'm not the way. That you want me to be,. No, it's not like me,. No, it's not like me.. You say I should dress like a Lady,. Read all the best magazines,. But the people in there. And the clothes that they wear,. Take it from the girl of your dreams.. You wish I could be a show-piece. Something to show all your friends. Is it true what they say,. That I get in your way ?. Is this about the place that it ends ?. I'm not the way. That you want me to be,. No, it's not like me,. No, it's not like me.. I wish I could dance like Fontaine,. Floating along on the breeze. And when you come home. And I get you alone.

 

Vertaling

Ik wou dat ik kon dansen als Fontaine. Drijvend op een briesje... Maar als je thuiskomt. En ik je alleen krijg. Ik wou dat ik je op je gemak kon stellen... Ik wou dat ik een liefdesliedje voor je kon zingen. Zingen over de zilveren maan... Maar de dingen die je zegt. Als ik denk dat het goed is. Lijken altijd uit de maat te zingen... Oh, ik ben niet de manier. Zoals jij wilt dat ik ben... Nee, zo ben ik niet... Nee, zo ben ik niet... Je zegt dat ik me moet kleden als een dame... Lees de beste tijdschriften... Maar de mensen die erin staan. En de kleren die ze dragen... Neem het aan van het meisje van je dromen... Je wou dat ik een pronkstuk kon zijn. Iets om aan al je vrienden te laten zien. Is het waar wat ze zeggen... Dat ik je in de weg loop? Is dit ongeveer de plek waar het eindigt ?. Ik ben niet de manier. Dat je wilt dat ik ben. Nee, zo ben ik niet. Nee, zo ben ik niet... Ik wou dat ik kon dansen als Fontaine... Drijvend op de bries. En als je thuiskomt. En ik krijg je alleen.