Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marianne faithfull Songtekst: what’s the hurry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marianne faithfull - what’s the hurry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what’s the hurry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marianne faithfull! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marianne faithfull en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what’s the hurry .

Origineel

[Verse 1] What's the worry? What's the hurry? Do you hear me? Do you fear me? You've got the message, you read the story You want the power, you need the glory [Chorus] Clocks break, time goes by Hot sake along the fly She laughs on a spin He laughs, turns you in [Verse 2] What's the panic? Where's the static? Do you see me? Could you meet me? I heard the rumour, you've got my number But now I see you run for cover [Bridge] So you thought you had it made Ain't it easy to be afraid Feel the pressure, take the bait Here it comes again [Chorus] Clock breaks, time goes by Hot sake along the fly She laughs on a spin He laughs, turns you in

 

Vertaling

[Verse 1] Wat is de zorg? Waarom zo'n haast? Hoor je mij? Ben je bang voor me? Je hebt de boodschap, je hebt het verhaal gelezen Je wilt de macht, je hebt de glorie nodig [refrein] Klokken breken, tijd gaat voorbij Hete sake langs de vlieg Zij lacht op een draai Hij lacht, draait je in [Verse 2] What's the panic? Waar is de ruis? Zie je mij? Kun je me ontmoeten? Ik hoorde het gerucht, je hebt mijn nummer Maar nu zie ik je dekking zoeken [Brug] Dus je dacht dat je het gemaakt had Is het niet makkelijk om bang te zijn Voel de druk, neem het aas Hier komt het weer [Chorus] De klok breekt, de tijd gaat voorbij Hete sake langs de vlieg Zij lacht op een draai Hij lacht, draait je in