Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marika hackman Songtekst: in words

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marika hackman - in words ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in words? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marika hackman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marika hackman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in words .

Origineel

If we were all born with a pylon between our eyes Would we notice the grass Through metal bars and siren cries? I'm running on highways and dust I've never been home but I know I must If I am a mouth that bit the hand that gave me life Then I'll kiss a chord Suck from melody, my fertile wife I'm having some trouble thinking straight To put it in words I hate to put it in words To long for the lark, a fickle wish, a fleeting wing But she won't be caught Tethered down, and forced to sing I'm having some trouble seeing clear I'll never get home I fear And I must be left, for a little while, to walk my road The ways back are shut now And I'll be left to tread alone I want to go home

 

Vertaling

Als we allemaal geboren waren met een pylon tussen onze ogen Zouden we het gras opmerken Door metalen tralies en sirenekreten? Ik ren op snelwegen en stof Ik ben nog nooit thuis geweest maar ik weet dat ik moet Als ik een mond ben die in de hand beet die me het leven gaf Dan zal ik een akkoord kussen Zuig van melodie, mijn vruchtbare vrouw Ik heb wat moeite om helder te denken Om het in woorden te zeggen Ik haat het om het in woorden te zeggen Om te verlangen naar de leeuwerik, een wispelturige wens, een vluchtige vleugel Maar ze laat zich niet vangen Vastgebonden en gedwongen te zingen. Ik heb wat moeite om helder te zien Ik zal nooit thuiskomen, vrees ik. En ik moet voor een tijdje mijn eigen weg gaan De wegen terug zijn nu gesloten En ik zal alleen moeten lopen Ik wil naar huis