Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marilia mendonca Songtekst: até o tempo passa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marilia mendonca - até o tempo passa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van até o tempo passa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marilia mendonca! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marilia mendonca en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals até o tempo passa .

Origineel

Fiquei no sofá esperando você. Ainda bem que eu sentei. Se não além do coração a perna ia doer, doeu. Não fiquei com ninguém. Primeiro porque quem se aproximou de mim. "Tava" com dó do que você aprontou comigo. Graças a Deus arranjei um monte de amigo. Um monte de conselho. Um pouco de vergonha na cara. 3 doses de whisky. Do tempo que o cigarro apaga esse amor acaba. E some igual fumaça. Se até o tempo passa. Imagina o seu amor. Devolve o meu tempo. Que eu fiquei ligando, mandando mensagem. Implorando por favor. Vou te cobrar com juros o que você me tirou. Se até o tempo passa. Imagina o nosso amor. E esse arranhadinho no meu coração. Soprou passou, passou. E o tempo levou. Se é pra viver sofrendo. Eu vou sofrer com um novo amor

 

Vertaling

Ik zat op de bank op je te wachten. Het is maar goed dat ik ging zitten. Als ik dat niet had gedaan, naast mijn hart, zou mijn been pijn hebben gedaan, dat deed het. Ik ben bij niemand gebleven. Eerst omdat wie ook maar bij me in de buurt kwam, ik spijt had van wat je me aandeed. Godzijdank heb ik veel vrienden. Een hoop advies. Een beetje schaamte in mijn gezicht. Drie glazen whisky. Tegen de tijd dat de sigaret uitgaat, is deze liefde voorbij. En het gaat in rook op. Als zelfs de tijd voorbij gaat. Stel je je liefde voor. Geef me mijn tijd terug. Dat ik bleef bellen, sms'en. Ik smeek je, alsjeblieft. Ik zal je met rente aanrekenen wat je van me afgenomen hebt. Als zelfs de tijd voorbij gaat. Stel je onze liefde voor. En deze kleine kras op mijn hart. Het waaide voorbij, het waaide voorbij. En de tijd nam het weg. Als ik met pijn moet leven. Ik zal lijden met een nieuwe liefde