Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marilia mendonca Songtekst: você não vale nada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marilia mendonca - você não vale nada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van você não vale nada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marilia mendonca! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marilia mendonca en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals você não vale nada .

Origineel

Será que estou atrapalhando alguma coisa?. Esse casalzinho aí beijando na boca. Fiquem á vontade, não precisa parar. Só porque cheguei. Pode continuar. Tive que pegar pra eu ver e crer. Não sei se bato nela ou em você. Suas juras de amor. Foram todas piadas. Querido pra mim você não vale nada. Eu me dedicando e você me enganando. Com a cara lavada. Fez papel de santo. Fala que é sincero. Jura que é fiel. E agora te encontro na porta desse motel. É esse o presente que você me deu. Uma noite de amor com outra no motel. Já estou me retirando, não precisa-se explicar. Os 2 se merecem, eu não quero incomodar

 

Vertaling

Sta ik ergens in de weg? Dat kleine stelletje daar zoenend op de mond. Doe alsof je thuis bent. Je hoeft niet te stoppen. Gewoon omdat ik hier ben. Ga je gang. Ik moest het vangen zodat ik het kon zien en geloven. Ik weet niet of ik haar of jou moet slaan. Uw beloften van liefde. Het waren allemaal grapjes. Lieverd, je bent waardeloos voor mij. Ik zet me in en jij bedriegt me. Met je schone gezicht. Je speelde de heilige. Je zegt dat je oprecht bent. Je zweert dat je trouw bent. En nu vind ik je aan de deur van dit motel. Dat is het geschenk dat je me gaf. Een nacht van liefde met een ander in het motel. Ik ga nu weg, ik hoef het niet uit te leggen. Jullie twee verdienen elkaar, ik wil jullie niet lastig vallen.