Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marilyn manson Songtekst: disengaged

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marilyn manson - disengaged ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van disengaged? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marilyn manson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marilyn manson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals disengaged .

Origineel

And I could look into the. Crowded morgue of mistakes. The sun stopped its smile. And frowned on me too. My re-built/re-mastered heart. Is smashed into its faces. And its face is confused. I cut my throat in two. I said "sorry" to you,. For begin a fool. But I didn't forgiveness.. It was regret,. Not an apology. It was regret. Regret. Regret. Dis. Dis. Dis. Disengaged. Dis. Dis. Dis. Disengaged. You're with me, against me. But the only thing forever is hate. I forgot what I saw. Before and after that day. I'd trade all I was worth. To make myself in to. The handsomest gun. And put the diamond bullet. Into your. 404 error face. Dis. Dis. Dis. Disengaged. Dis. Dis. Dis. Disengaged. You're with me, against me. But the only thing forever is hate. And I'm an event,. Everybody knows. You decide if you can live. Or you decide to let someone. Decide for you. Dis. Dis. Dis. Disengaged. Dis. Dis. Dis. Disengaged. You're with me, against me. But the only thing forever is hate

 

Vertaling

En ik kon kijken in het. overvolle lijkenhuis van fouten. De zon stopte haar glimlach. En fronste ook de wenkbrauwen naar mij. Mijn herbouwde/geremasterde hart. Is verbrijzeld in zijn gezichten. En zijn gezicht is verward. Ik sneed mijn keel in tweeën. Ik zei "sorry" tegen je,. Voor het beginnen van een dwaas. Maar ik vergaf niet... Het was spijt... Geen verontschuldiging. Het was spijt. Spijt. Spijt. Spijt. Uitgeschakeld. Uitgeschakeld. Uitgeschakeld. Uitgeschakeld. Dis. Dis. Uitgeschakeld. Je bent met mij, tegen mij. Maar het enige wat voor altijd is, is haat. Ik vergat wat ik zag. Voor en na die dag. Ik zou alles ruilen wat ik waard was. Om mezelf in te maken. Het knapste pistool. En de diamanten kogel. In jouw. 404 error gezicht. Dis. Dis. Dis. Uitgeschakeld. Dis. Dis. Dis. Uitgeschakeld. Je bent met mij, tegen mij. Maar het enige wat voor altijd is, is haat. En ik ben een gebeurtenis... Iedereen weet het. Jij beslist of je kan leven. Of je beslist om iemand. Dat voor jou te laten beslissen. Dis. Dis. Dis. Uitgeschakeld. Dis. Dis. Dis. Uitgeschakeld. Je bent met mij, tegen mij. Maar het enige wat voor altijd is, is haat