Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marilyn manson Songtekst: heart shaped glasses (when the heart guides the hand)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marilyn manson - heart shaped glasses (when the heart guides the hand) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heart shaped glasses (when the heart guides the hand)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marilyn manson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marilyn manson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heart shaped glasses (when the heart guides the hand) .

Origineel

She reminds me of the one in school. When I was cut and she was dressed in white. And I couldn't take my eyes off her. But that's not what I took off that night. And she'll never cover up what we did with her dress, no. She said: "kiss me it'll heal but it won't forget". "Kiss me it'll heal but it won't forget". And I don't mind you keeping me on pins and needles. If I could stick to you and you stick me too. Don't break, don't break my heart. And I won't break your heart-shaped glasses. Little girl, little girl you should close your eyes. That blue is getting me high. Don't break, don't break my heart. And I won't break your heart-shaped glasses. Little girl, little girl you should close your eyes. That blue is getting me high. Making me low. That blue is getting me high. Making me low. She reminds me of one I knew. That cut up the negatives of my life. I couldn't take my hand off her. She wouldn't let me be anywhere but inside. And I don't mind you keeping me on pins and needles. If I could stick to you and you stick me, too. Just don't break, don't break my heart. And I won't break your heart-shaped glasses. Little girl, little girl you should close your eyes. That blue is getting me high. Don't break, don't break my heart. And I won't break your heart-shaped glasses. Little girl, little girl you should close your eyes. That blue is getting me high. Making me low. And she'll never cover up what we did with her dress, no. She said: "kiss me it'll heal but it won't forget". "Kiss me it'll heal but it won't forget". And I don't mind you keeping me on pins and needles. If I could stick to you and you could stick me too. Don't break, don't break my heart. And I won't break your heart-shaped glasses. Little girl, little girl you should close your eyes. That blue is getting me high. Don't break, don't break my heart. And I won't break your heart-shaped glasses. Little girl, little girl you should close your eyes. That blue is getting me high. Making me low

 

Vertaling

Ze doet me denken aan die ene op school. Toen ik geknipt was en zij in het wit gekleed was. En ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Maar dat is niet wat ik die nacht uitdeed. En ze zal nooit verbergen wat we met haar jurk hebben gedaan, nee. Ze zei: "Kus me, het zal helen maar het zal niet vergeten". "Kus me, het zal genezen, maar het zal niet vergeten". En ik vind het niet erg dat je me op pinnen en naalden houdt. Als ik aan je kon plakken en jij aan mij. Breek niet, breek mijn hart niet. En ik zal je hartvormige bril niet breken. Kleine meid, kleine meid je moet je ogen dicht doen. Dat blauw maakt me high. Breek niet, breek mijn hart niet. En ik zal je hartvormige bril niet breken. Kleine meid, kleine meid je moet je ogen sluiten. Dat blauw maakt me high. Maakt me depressief. Dat blauw maakt me high. Maakt me depressief. Ze doet me denken aan iemand die ik kende. Die de negatieven van mijn leven verpestte. Ik kon mijn hand niet van haar afhouden. Ze liet me nergens anders zijn dan binnen. En ik vind het niet erg dat je me op pinnen en naalden houdt. Als ik aan je kon plakken en jij aan mij. Breek alleen mijn hart niet. En ik zal je hartvormige bril niet breken. Kleine meid, kleine meid je moet je ogen dicht doen. Dat blauw maakt me high. Breek niet, breek mijn hart niet. En ik zal je hartvormige bril niet breken. Kleine meid, kleine meid je moet je ogen sluiten. Dat blauw maakt me high. Maakt me depressief. En ze zal nooit verdoezelen wat we met haar jurk hebben gedaan, nee. Ze zei: "Kus me, het zal helen, maar het zal niet vergeten". "Kus me, het zal genezen, maar het zal niet vergeten'. En ik vind het niet erg dat je me op pinnen en naalden houdt. Als ik aan je kon plakken en jij aan mij. Breek niet, breek mijn hart niet. En ik zal je hartvormige bril niet breken. Kleine meid, kleine meid je moet je ogen dicht doen. Dat blauw maakt me high. Breek niet, breek mijn hart niet. En ik zal je hartvormige bril niet breken. Kleine meid, kleine meid je moet je ogen sluiten. Dat blauw maakt me high. Het maakt me depressief.