Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marilyn manson Songtekst: irresponsible hate anthem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marilyn manson - irresponsible hate anthem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van irresponsible hate anthem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marilyn manson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marilyn manson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals irresponsible hate anthem .

Origineel

I am so all american i'd sell you suicide. I am totalitarian i've got abortion in my eyes. I hate the hater, i'd rape the raper. I am the animal who will not be himself. fuck it. Hey victim, should i black your eyes again?. Hey victim, you were the one who put the stick in my hand. I am the ism, my hate's a prism. Let's just kill everyone and let your god sort them. out fuck it. Everybody's someone else's nigger. I know you are so am I. I wasn't born with enough middle fingers. I don't need to choose a side. I better better better better not say this. Better better better better not tell. I hate the hater, i'd rape the raper. I am the idiot who will not be himself. (chorus)

 

Vertaling

Ik ben zo Amerikaans dat ik je zelfmoord verkoop. Ik ben totalitair ik heb abortus in mijn ogen. Ik haat de hater, ik zou de verkrachter verkrachten. Ik ben het beest dat zichzelf niet wil zijn. fuck it. Hé slachtoffer, moet ik je ogen weer zwart maken? Hé slachtoffer, jij was degene die de stok in mijn hand stak. Ik ben het isme, mijn haat is een prisma. Laten we gewoon iedereen vermoorden en jouw God het laten uitzoeken. Iedereen is iemand anders zijn nikker. Ik weet dat jij het bent en ik ook. Ik ben niet met genoeg middelvingers geboren. Ik hoef geen kant te kiezen. Ik kan dit maar beter niet zeggen. Beter beter beter niet vertellen. Ik haat de hater, ik zou de verkrachter verkrachten. Ik ben de idioot die niet zichzelf zal zijn. (refrein)