Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marilyn manson Songtekst: kiddie grinder remix version (explicit)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marilyn manson - kiddie grinder remix version (explicit) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kiddie grinder remix version (explicit)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marilyn manson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marilyn manson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kiddie grinder remix version (explicit) .

Origineel

I am the face of piss and shit and sugar I do a crooked little dance with my funny little monkey What I want, what I want is just your children I hate what I have become to escape what I hated being Calliopenis envy from your daddy You're not gonna hear what he don't want to hear What I say disgusts him He wants to be me and that scares him "Let's do a funny little dance with my funny little monkey" The black keys Actually, he loves you Here is my real head Here is my real head I wear this fucking mask because you cannot handle me Here is my real head They try to blink me not to think me Don't want to bring me out I am the rotten teeth, my fists are lined with suckers My prison skins an eyesore-mirror-sketch-pad I am your son, your dad, you fag, I am your fad Here is my real head Here is my real head I wear this fucking mask because you cannot handle me Here is my real head I have to take your voice and and stick my fingers in it Fuck fuck fuck fuck fuck Here is my real head Here is my real head Here is my real head Here is my real head I wear this fucking mask because you cannot handle me Here is my real head I wear this fucking mask because you cannot handle me Here is my real head I have to take your voice and and stick my fingers in it Fuck fuck Here is my real head Here is my real head Here is my real head

 

Vertaling

Ik ben het gezicht van pis en stront en suiker Ik doe een krom dansje met mijn grappige kleine aap Wat ik wil, wat ik wil zijn alleen jullie kinderen Ik haat wat ik geworden ben om te ontsnappen aan wat ik haatte te zijn Calliopenis afgunst van je vader Je gaat niet horen wat hij niet wil horen Hij walgt van wat ik zeg. Hij wil mij zijn en dat maakt hem bang. "Laten we een grappig dansje doen met mijn grappig klein aapje" De zwarte toetsen. Eigenlijk, houdt hij van je Hier is mijn echte hoofd Hier is mijn echte hoofd Ik draag dit masker omdat jij me niet aankan Hier is mijn echte hoofd Ze proberen me te laten knipperen om niet aan me te denken Willen me niet naar buiten brengen Ik ben de rotte tanden, mijn vuisten zijn gevoerd met sukkels Mijn gevangenishuiden een doorn in het oog-spiegel-sketch-pad Ik ben je zoon, je vader, jij flikker, ik ben je flikker Hier is mijn echte hoofd Hier is mijn echte hoofd Ik draag dit masker omdat jij me niet aankan Hier is mijn echte hoofd Ik moet je stem nemen en mijn vingers erin steken Neuk neuk neuk neuk neuk Hier is mijn echte hoofd Hier is mijn echte hoofd Hier is mijn echte hoofd Hier is mijn echte hoofd Ik draag dit masker omdat jij mij niet aankan. Hier is mijn echte hoofd Ik draag dit masker omdat jij mij niet aankunt Hier is mijn echte hoofd Ik moet je stem nemen en mijn vingers erin steken Fuck fuck Hier is mijn echte hoofd Hier is mijn echte hoofd Hier is mijn echte hoofd