Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marina lima Songtekst: às vezes com quem eu amo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marina lima - às vezes com quem eu amo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van às vezes com quem eu amo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marina lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marina lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals às vezes com quem eu amo .

Origineel

ÀS VEZES COM QUEM EU AMO. (Marina Lima e Antonio Cícero). . Às vezes com quem eu amo. Fico com raiva e reclamo. Pensando não ter retorno. O amor sem fim que entorno. . No entanto sempre retorna. Desta ou daquela forma. O amor que agente derrama. Quando é verdade que ama. . Amei com paixão alguém. E perdi as ilusões. Mas hoje esse amor revém. E dele é que faço canções

 

Vertaling

SOMS MET DEGENE VAN WIE IK HOU. (Marina Lima en Antonio Cícero). . . Soms met degene van wie ik hou. Ik word boos en klaag. Ik denk dat er geen weg terug is. De eindeloze liefde die me omringt. Het komt echter altijd terug. Deze kant of die kant. De liefde die we uitstorten. Als het waar is dat je van... Ik heb van iemand gehouden met passie. En verloor mijn illusies. Maar vandaag komt die liefde terug. En het is van hem dat ik liedjes maak