Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marina lima Songtekst: funkinho do pedro e das cachorras

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marina lima - funkinho do pedro e das cachorras ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van funkinho do pedro e das cachorras? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marina lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marina lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals funkinho do pedro e das cachorras .

Origineel

De repente me diz sem recusa,. me lanço pra ganhar, pra rejer meu cantar, meu viver.. Nos abismos e no mundo. deparamos com "o afundo". com as questões do saber.. Como amar? Como ser? Como ter?. Se a luz se ascender agora eu posso estar perdida,. mas basta! Há de estar alguém aqui tão escondida. pra retomar aquela velha estrada nova da minha vida.. Como amar? Como ser? Como ter?. Se a luz se ascender agora eu posso estar perdida,. mas basta avistar você aqui tão conhecida. pra retomar aquela velha estrada nova da minha vida.. (rap)aua uau auauau auau....

 

Vertaling

Plotseling zegt hij me zonder te weigeren, ik lanceer mezelf om te winnen, om mijn lied te verliezen, mijn leven. In de afgronden en in de wereld worden wij geconfronteerd met "de diepte", met de vragen van de kennis. Hoe lief te hebben? Hoe moet ik zijn? Hoe heb je? Als het licht nu opgaat ben ik misschien verloren, maar genoeg! Er moet hier iemand zo verborgen zijn... om die oude nieuwe weg van mijn leven in te slaan... Hoe lief te hebben? Hoe moet ik zijn? Hoe heb je... Als het licht nu aangaat ben ik misschien verloren,. maar het is genoeg! Er is hier iemand zo verborgen. om die oude nieuwe weg van mijn leven te nemen... (rap)wow wow wow wow wowu....