Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marina lima Songtekst: it's not enough

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marina lima - it's not enough ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's not enough? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marina lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marina lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's not enough .

Origineel

It? s not enough. To hold the world im my arms for the night. I? d have nothing. No reason to write. It? s not enough. To hold the key to the stars and the heavens. If heaven is just a place. In space. All of these plans I have made. And lands I? ve laid to waste. These crazy dangers. I? ve been all too willing to face. When love was all I ever wanted?. It? s not enough. To watch the wheels as they spin in your mind. I? m blind. If I can? t see the heaven. In your eyes

 

Vertaling

Het is niet genoeg. Om de wereld in mijn armen te houden voor de nacht. Ik zou niets hebben. Geen reden om te schrijven. Het is niet genoeg. Om de sleutel van de sterren en de hemel te hebben. Als de hemel slechts een plaats is. In de ruimte. Al deze plannen die ik heb gemaakt. En landen die ik heb verwoest. Deze gekke gevaren. die ik maar al te graag onder ogen wilde zien. Toen liefde alles was wat ik ooit wilde? Het is niet genoeg. Om de wielen te zien draaien in je geest. Ik ben blind. Als ik de hemel niet kan zien. In jouw ogen.