Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marina lima Songtekst: muito

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marina lima - muito ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van muito? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marina lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marina lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals muito .

Origineel

Eu sempre quis muito. Mesmo que parecesse ser modesta. Juro que eu não presto, ah eu. Eu sou muito louca. Muito. Mas na tua presença o meu desejo. Parece pequeno, mas. Muito é muito pouco. Muito, broto. Você é muito, ah broto. Você é muito, muito. Eu nunca quis pouco. Falo de quantidade e intensidade. Bomba de hidrogênio, ah. Luxo para todos. Todos. Mas eu nunca pensei que houvesse tanto. Coração brilhando. Ah, no peito do mundo. Louco, gato. Você é muito. Oh broto. Você é massa. Massa

 

Vertaling

Ik heb altijd veel gewild. Zelfs als het bescheiden leek. Ik zweer dat ik slecht ben, ah mij. Ik ben te gek. Heel erg. Maar in uw aanwezigheid mijn verlangen. Het lijkt klein, maar. Te veel is te weinig. Te veel, ah bud. Je bent te veel, ah bud. Je bent te veel, te veel. Ik heb nooit weinig gewild. Ik heb het over kwantiteit en intensiteit. Waterstofbom, ah. Luxe voor iedereen. Iedereen. Maar ik had nooit gedacht dat het er zoveel zouden zijn. Hart gloeiend. Ah, in de boezem van de wereld. Gek, kat. Je bent te veel. Oh spruit. Je bent massaal. Massa