Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: marina Songtekst: space and the woods

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: marina - space and the woods ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van space and the woods? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van marina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van marina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals space and the woods .

Origineel

Suicide is in my blood, it always was And it doesn't evaporate in the light anymore And this world is no place For a mind or a thought No it's not Well, that's been said before Space and the woods still know who I am And I know they don't owe me anything Not after what I've done Put on my radiation suit and slip away I'm on the run from what I've become And this life like suicide Picks up a whole lot of different speeds And I know they don't owe me anything Not after what I've done Late on a Monday night, I'm on the grapevine Beating around the bush adds to the bassline Thinking about the time when I was dancing slow And out of control Woo! Well, I'm shit hot so say what you think about me I'm not gonna cry 'cause I, I don't care Well, I'm shit hot so say what you think about me I'm not gonna cry 'cause I... I've done nothing, nothing Oh, they forgive anything Like how I don't stop you breaking my arms And chopping me, chopping me down So I fit in your laptop I've done nothing

 

Vertaling

Zelfmoord zit in mijn bloed, dat was het altijd al. En het verdampt niet meer in het licht En deze wereld is geen plaats Voor een geest of een gedachte Nee, dat is het niet. Nou, dat is al eerder gezegd De ruimte en de bossen weten nog steeds wie ik ben En ik weet dat ze me niets schuldig zijn Niet na wat ik heb gedaan. Trek mijn stralingspak aan en glip weg. Ik ben op de vlucht voor wat ik ben geworden. En dit leven als zelfmoord pikt een heleboel verschillende snelheden op En ik weet dat ze me niets schuldig zijn Niet na wat ik heb gedaan Laat op een maandagavond, ben ik aan het roddelen Beating around the bush adds to the bassline Denkend aan de tijd dat ik langzaam danste And out of control Woo! Nou, ik ben bloedheet dus zeg maar wat je van me denkt Ik ga niet huilen, want ik, het kan me niet schelen Nou, ik ben bloedheet dus zeg maar wat je van me denkt Ik ga niet huilen, want ik... Ik heb niets gedaan, niets Oh, ze vergeven alles Zoals ik niet kan stoppen dat je mijn armen breekt En me in stukken hakt, me neerhakt Zodat ik in je laptop pas Ik heb niets gedaan