Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marina & The Diamonds Songtekst: Lies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marina & The Diamonds - Lies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marina & The Diamonds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marina & The Diamonds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lies .

Origineel

Marina and the Diamonds - Lies Ha ha Ha ha You're never gonna love me, so what's the use? What's the point in playing a game you're gonna lose? What's the point in saying you love me like a friend? What's the point in saying it's never gonna end? You're too proud to say that you've made a mistake You're a coward 'til the end I don't wanna admit, but we're not gonna fit No, I'm not the type that you like Why don't we just pretend? Lies, don't wanna know, don't wanna know oh I can't let you go, can't let you go oh I just want it to be perfect To believe it's all been worth the fight Lies, don't wanna know, don't wanna know oh You only ever touch me In the dark Only if we're drinking can you see my spark And only in the evening could you give yourself to me 'Cause the night is your woman, and she'll set you free You're too proud to say that you've made a mistake You're a coward 'til the end I don't wanna admit, but we're not gonna fit No, I'm not the type that you like Why don't we just pretend? Lies, don't wanna know, don't wanna know oh I can't let you go, can't let you go oh I just want it to be perfect To believe it's all been worth the fight Lies, don't wanna know, don't wanna know oh Ooh Ha, hoo, ha ha Lies, don't wanna know, don't wanna know oh I can't let you go, can't let you go oh I just want it to be perfect To believe it's all been worth the fight Lies, don't wanna know, don't wanna know oh

 

Vertaling

Marina and the Diamonds - Lies ha ha ha ha Je bent nooit gaan houden me, dus wat is het nut? Wat is het punt in het spelen van een spel je gaat verliezen? Wat is het punt in te zeggen dat je van me houdt als een vriend? Wat is het punt in zeggen dat het nooit zal eindigen? Je bent te trots om te zeggen dat je een fout hebt gemaakt Je bent een lafaard 'til het einde Ik wil niet toegeven, maar we gaan niet fit Nee, ik ben niet het type dat u wilt Waarom gaan we niet doen alsof? Lies, wil het niet weten, wil het niet weten oh Ik kan je niet laten gaan, kan je niet laten gaan oh Ik wil gewoon dat het perfect te zijn Om te geloven dat het allemaal de moeite waard geweest de strijd Lies, wil het niet weten, wil het niet weten oh Je hoeft alleen me ooit te raken In het donker Alleen als we drinkt kun je zien mijn vonk En alleen in de avond kon je jezelf aan mij Want de nacht is uw vrouw, en ze zal je bevrijden Je bent te trots om te zeggen dat je een fout hebt gemaakt Je bent een lafaard 'til het einde Ik wil niet toegeven, maar we gaan niet fit Nee, ik ben niet het type dat u wilt Waarom gaan we niet doen alsof? Lies, wil het niet weten, wil het niet weten oh Ik kan je niet laten gaan, kan je niet laten gaan oh Ik wil gewoon dat het perfect te zijn Om te geloven dat het allemaal de moeite waard geweest de strijd Lies, wil het niet weten, wil het niet weten oh Ooh Ha, hoo, ha ha Lies, wil het niet weten, wil het niet weten oh Ik kan je niet laten gaan, kan je niet laten gaan oh Ik wil gewoon dat het perfect te zijn Om te geloven dat het allemaal de moeite waard geweest de strijd Lies, wil het niet weten, wil het niet weten oh